Witam.
Poszukuję klawiaturki mechanicznej na MX Brown (chyba ten rodzaj będzie dla mnie najlepszy), jednak z "polecanych" w poradniku żadna mnie nie urzekła...
Poszukuję klawiaturki mechanicznej na MX Brown (chyba ten rodzaj będzie dla mnie najlepszy), jednak z "polecanych" w poradniku żadna mnie nie urzekła...
- twój budżet: Najlepiej do 400 zł, ale jak będzie trochę powyżej krzywda się nie stanie.
- jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?MX Brown
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: Na wszelki wypadek napisz na dole, może coś lepszego polecicie.
- czy masz masywne dłonie czy nie? Duża dłoń, ale średniej grubości palce.
- czy dużo piszesz na klawiaturze? 80% pisanie 20 % gry (ew. 70/30) ;-)
- czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? NIE
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: Na wszelki wypadek napisz na dole, może coś lepszego polecicie.
- czy chcesz podświetlenie? TAK
- czy chcesz makra? NIE
- czy chcesz dodatkowe klawisze? Tylko numeryczne z prawej strony.
- czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? NIE
- czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Nigdy takiej nie używałem ale raczej nie.
- twoje uwagi (wygląd, firma): Ciężkie pytanie, do tej pory używałem "zwykłych" klawiatur głównie firmy Logitech takich za 50 zł :), ostatnio przy szukaniu myszki znalazłem waszą stronę, zakup okazał się trafiony w 100% temu teraz mam nadzieję iż uda się mnie miło zaskoczyć z klawiaturą.