• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobór myszki i podkładki ?400+100?
  • jaką obecnie myszkę używasz:rival 310 (nie lubię jej)
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:kopiuje ustawienia od pro graczy w czasie mam dpi 800 sens 1.2 ale też go czasem zmieniam i testuje inne
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):raczej niska
  • czułość w Windows:
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):nwm zepsuła mi się myszka nie przetestuje ale jak pisałem wyżej kopiuje od pro graczy cali i csa 
  • w co grasz (podaj tytuły gier):cs valo tarkov
  • jaką masz obecnie podkładkę:qck+ chyba jest podniszczona i muszę kupić nową 
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):nie używam 
  • twój budżet:400+100 chyba git?
  • jaki chwyt stosujesz:taki claw/finger bardziej claw raczej
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a?prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):
    undefined19
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?2 mniej więcej równe 
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?:nie
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:ta
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:chce by była bardziej symetryczna tamta wgl mi nie siadla i chyba trochę za wysoka
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?nie
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki):

Dobór podkładki
  • jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)
  • jaką masz  podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?
  • chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):nie mam doświadczenia z innymi
  • jaki rozmiar by Cię interesował:taki większy 
  • czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:nie bardzo
  • wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:dobra pod fpsy pod myszke
  • czy podkładka musi być kupiona w Polsce?nie
  • maksymalna cena za podkładkę?100 to chyba git?
  • uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
  • jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Odpowiedz
Obecnie mam Rival 310, ale totalnie mi nie siadła – jest za wysoka i mało symetryczna, do tego się zepsuła.
Odpowiedz
Używam Logitech G Pro X Superlighti jest super, a Rival 31o nie spodobała mi się bo była za wysoka i mało symetryczna
Odpowiedz
Looking for mouse and pad recommendations! My Rival 310 isn't cutting it. I play CS, Valorant, and Tarkov, aiming for low sensitivity like the pros. Wonder if there's a mouse that feels as immersive as managing a chaotic life in Bitlife . Currently using a Qck+, but it's worn out. Claw grip, 1+2+2 finger placement, right-handed, hand size 19cm. Budget is around 500 for both. Any suggestions for a more symmetrical mouse and a good FPS pad?
Odpowiedz
Okay, a new mouse and pad, interesting. Sensitivity settings, eh? Reminds me of the time I spent ages tweaking controls in a racing game, getting the perfect Drift Slope feel for hairpin turns. It’s wild how personal preference dictates so much! My own claw grip journey started with trying to mimic pros, too. Good luck with the setup!
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.