01-11-2015, 11:02 PM
Witam serdecznie ;)
nadszedł czas żeby kupić jakąś w miarę sensowna myszkę. obecna jest strasznie nie wygodna... wg mnie jest za mała. Jeśli jest możliwość chętnie kupię myszkę bezprzewodową, z racji że w gry prawie w ogóle nie gram. A do codziennego użytku bezprzewodowa chyba się nada;) no chyba że w tej cenie nie ma nic sensownego to nie obrazę się jak będzie miała ogonek.
to chyba tyle..
jaką obecnie myszkę używasz: logitech m90
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: ?
czułości w grach: średnia?
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki: brak
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°: ?
w co grasz: głownie przeglądanie neta, gry przeglądarkowe, heroes III, dune 2000 :D
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 - 500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): gdybym miał boczne i dałoby sie coś z nimi sensownego zrobić, to tak
twój budżet: 100zł, (ale jak jest możliwość taniej to chętnie)
jaki chwyt stosujesz: CLAW GRIP
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? praworęczny
jaka jest wielkość Twojej dłoni: 21,5cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego? 20mm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: wydaję mi się że wygodniejszy dla mnie byłby palm grip
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: rozmiar na większy
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
nadszedł czas żeby kupić jakąś w miarę sensowna myszkę. obecna jest strasznie nie wygodna... wg mnie jest za mała. Jeśli jest możliwość chętnie kupię myszkę bezprzewodową, z racji że w gry prawie w ogóle nie gram. A do codziennego użytku bezprzewodowa chyba się nada;) no chyba że w tej cenie nie ma nic sensownego to nie obrazę się jak będzie miała ogonek.
to chyba tyle..
jaką obecnie myszkę używasz: logitech m90
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: ?
czułości w grach: średnia?
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki: brak
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°: ?
w co grasz: głownie przeglądanie neta, gry przeglądarkowe, heroes III, dune 2000 :D
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 - 500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): gdybym miał boczne i dałoby sie coś z nimi sensownego zrobić, to tak
twój budżet: 100zł, (ale jak jest możliwość taniej to chętnie)
jaki chwyt stosujesz: CLAW GRIP
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? praworęczny
jaka jest wielkość Twojej dłoni: 21,5cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego? 20mm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: wydaję mi się że wygodniejszy dla mnie byłby palm grip
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: rozmiar na większy
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak