Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
04-12-2020, 07:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2020, 07:47 PM przez roseajin.)
Jeszcze się zastanowię przemyślę co najbardziej będzie mi pasowało i wtedy się odezwę, żeby nie robić Ci kłopotu z wysyłką i oddawaniem później bo to też nie fajne :) Ale dziękuje za opinię w tym temacie bo trochę mi nakreśliła w tym temacie :)
Reputacja:
0
Po namyśle odpuszczam chyba pomysł z mm710 bo przypomniałem sobie jak narzekałem na to, że za13 jest za mała więc to chyba nie wypali więc pozostaje pytanie co się sprawdzi lepiej razer viper czy Glorious model D
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 16
Reputacja:
39
Ja bym zaczął od Vipera, symetryki są bardziej uniwersalne, chyba że chcesz spróbować myszy ergonomicznej. W sumie masz 14 dni na zwrot, nie bój się z tego korzystać :).
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Jak masz budżet to weź obie i jedna zwrócisz
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 16
Reputacja:
39
Mają 14 dni roboczych od momentu kiedy towar dojdzie do sklepu(zwrot). Zazwyczaj to parę dni, chociaż sieciowki jak Media, Euro czy Avans lubią trzymać ludzi napięciu :D. Jak X-kom czy Morele itp. to będzie szybko :).
Reputacja:
0
No to Viper zamówiony postaram się jak przyjdzie po jakimś czasie zdać recenzję jak się sprawuję, żeby się za pomoc odwdzięczyć ^^