Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
04-11-2020, 03:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2020, 03:10 PM przez Amok.)
Glorious Model D (poprawiony kabel względem model o i profil) albo z mniejszych sharkoon light 2 200 albo xtrfy m4
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Chyba zdecyduję się na Model D w takim razie :) dzięki za opinię.
Reputacja:
38
Sam używam i polecam
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Reputacja:
0
W sumie to mam jeszcze jedno małe pytanie ponieważ RJN wypowiadał się, że myszka przynajmniej dla niego powinna być trochę mniejsza niż normalnie jakie jest Twoje zdanie na ten temat? ponieważ kiedyś posiadałem myszkę Zowie ZA13 lecz ona była sporo za mała i nie do końca pasowała pod mój chwyt tak potem miałem przygodę z logitechem g403 oraz teraz z Gloriousem Model O i nadal czegoś mi brakuje w logitechu nie do końca pasuje mi tył myszy czuje się przez to niekomfortowo i przeszkadza moim zdaniem w 100% kontroli nad myszką tak przy Modelu O do końca sam nie wiem co mi nie pasuję czy rozwiązaniem może być mniejsza myszka?
Reputacja:
38
Możesz spróbować czegoś mniejszego. Postawiłbym na sharkoona względem xtrfy. Miałem tez sharkoona mi to powodowało zmianę chwytu w pełen claw lub finger czego nie lubię ale może Tobie podpasuje
Reputacja:
0
osobiście myślałem jeszcze nad razer viper i cm mm710
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 16
Reputacja:
39
Używam MM710. Swieta mysz, lekka z genialnym kablem(czuć jakbyś miał mysz bezprzewodową). Jest lekka, jednym to odpowiada innym nie. Sam osobiście jak przesiadłem się z MM710(lekko ponad 50 gram) na Logitech G303(88 gram) to czułem się jakbym przesuwał ceglą po podkładce :). Szybko wróciłem do MM710. Niestery rozmiar wymusi Claw gripa albo fingera, u mnie Claw jest naturalnym chwytem i nie znam lepszej myszki pod Claw jak i Fingera.
Reputacja:
0
Tak samo mam po przejściu z g403 na model O próbowałem kilka razy wracać, żeby sprawdzić mniej więcej jak to wyglądam pod względem osiągów, ale nie mogłem się przekonać z powrotem do g403 za żadne skarby.Ogólnie sprawa z chwytem wygląda u mnie tak, że jak chwycę myszkę to tak ją trzymam kilka razy przyłapywałem się, że jak chwycę w dany sposób to gra lepiej mi idzie, ale nie mogę wykonywać takiego chwytu myszki automatycznie czasem jest to czysty palm,czasem palm-claw czasem palm-finger chociaż chyba i claw by przeszedł kilka razy próbowałem też czystego finger-tipa, ale jakoś mi nie leży pomimo tego, że duża część pro-playerów używa właśnie finger-tipa.