Liczba postów: 125
Liczba wątków: 19
Reputacja:
2
Siemanko, mam roccat taito king size, ale po ok. 7-8 miesiącach krawędzie mi się postrzępiły, oderwała się dolna część materiału od gumy co częściowo krępuje moje ruchy ręką. Denerwuję mnie też fakt, że ruch po osi Y jest inny. Na podkładce widać już, że to nie jest taki czarny kolor jak gdzieś po bokach podkładki tylko taki jasny wytarty.
Chciałbym nową podkładkę najlepiej z obszytym bokiem i żeby ruch po osi X jak i Y był taki sam. Podkładka najlepiej podobnego rozmiaru co Taito king.
Reputacja:
2
Tak, tam też, ale tam gdzie korzystam z myszki jest to samo tylko ciut mniej. Byłem low sensem przez długi czas 80cm/360 więc...
Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
Coś szybszego od taito, wolniejsze, podobne?
Reputacja:
2
Zastanawiałem się nad RAZER GOLIATHUS ALPHA SPEED lub TESORO AEGIS X4
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Aegis jest bardziej jak taito, bardzo dobra podkładka. Speed znacznie się różni od taito - jest szybsza i bardziej szorstka o mniej równej powierzchni.
Reputacja:
2
Nie mają czegoś takiego jak w Taito, że ciut inaczej się myszka porusza po osi Y? Podkładka ma być szybka, ale też chcę aby łatwo było zatrzymać myszkę.
Liczba postów: 332
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
no to ja polecam QCK+
Spełni Twoje wymagania :)
Reputacja:
2
Że do pralki wrzucasz podkładkę? Podkładkę czyszczę regularnie, nawet przed tym tematem 2 dni wcześniej zamoczyłem w wodzie i przetarłem. Denerwuję mnie przede wszystkim, że ten bok się odkleił i trochę obdarł. Dałem za podkładkę ze 100zł, ale widziałem, że na procpu jest czasem promocja i sprzedają za ok. 60zł i za tą cenę mógłbym nową taito kupić. Jeżeli nie to w końcu jaką podkładkę byście polecili kupić, ma być taka jak taito tylko, że ruch po osi y jak i x ma być taki sam.