jakie obecnie używasz?: Używałem Creative 3D Tactics Alpha
czy używasz karty muzycznej/dac/amp ?: Tak
jeśli tak - to jakiej? : Używam dołączonej karty do starych słuchawek czyli Creative THC coś tam (nawet nie wiem czy jest lepsza od integry)
jeśli nie - czy planujesz kupić?: Zalezy od ceny, do 50zł mogę rozważyć.
słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję): Gry i muzyka.
jakiej muzyki głównie słuchasz? glownie to chillstep, tak to wszystko :D
w jakie gry grasz (podaj tytuły)? CS GO, LOL
twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 150zł
stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? najlepiej żeby było to i to :D
jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? zamknięte/półotwarte
wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej? (większą czy mniejszą scenę): W sumie to nie wiem tak zeby bylo git w CS GO :D
czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Mam nadzieje
dodatkowe uwagi: Bardzo spodobały mi sie słuchawki Superlux HD669 (ciezko je dostać) i myśle nad ich zakupem czy sie sprawdzą i spełnia wymagania?
czy używasz karty muzycznej/dac/amp ?: Tak
jeśli tak - to jakiej? : Używam dołączonej karty do starych słuchawek czyli Creative THC coś tam (nawet nie wiem czy jest lepsza od integry)
jeśli nie - czy planujesz kupić?: Zalezy od ceny, do 50zł mogę rozważyć.
słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję): Gry i muzyka.
jakiej muzyki głównie słuchasz? glownie to chillstep, tak to wszystko :D
w jakie gry grasz (podaj tytuły)? CS GO, LOL
twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 150zł
stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? najlepiej żeby było to i to :D
jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? zamknięte/półotwarte
wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej? (większą czy mniejszą scenę): W sumie to nie wiem tak zeby bylo git w CS GO :D
czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Mam nadzieje
dodatkowe uwagi: Bardzo spodobały mi sie słuchawki Superlux HD669 (ciezko je dostać) i myśle nad ich zakupem czy sie sprawdzą i spełnia wymagania?