07-16-2015, 09:27 PM
Prowizja dla test-gear... albo źle spojrzał.
Słuchawki i karta dźwiękowa (ok. 400 zł)
|
07-16-2015, 09:27 PM
Prowizja dla test-gear... albo źle spojrzał.
Czytam o tych k7xx i tak powiem ze szczerze powiedziawszy nie wiem ale mam do nich złe przeczucia, moze sa bardziej muzykalne itd ale cos mnie w nich niepokoi tym bardziej czytając komentarze ze posiadając q701 to k7xx to nic specjalnego
07-16-2015, 09:44 PM
http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluc...la-graczy/
Masz tam wszystkie 3 modele, z krótko opisanymi różnicami
25$ to forwarding do PL, czyli wysyłka leci na adres USA i stamtąd przesyłają dopiero do PL. Na dole strony jest to opisane.
Jak z naszego linka kilkadziesiąt osób się zarejestruje i coś kupi to dostaniemy coś w naszej tematyce i będzie na testy, a czego w PL w sklepie nie kupisz. także, nie ma tu niczego do ukrycia. Nic się w ten sposób nie traci a można w ten sposób nas wesprzeć, skoro i tak już ktoś tam chce coś kupić. Myszkę Ninoxa, podkładkę, Artisana, cherry mx tester to normalnie kupowaliśmy z myślą o stronie. Tu jeszcze koledzy jakieś pióra kupowali, podpórkę pod nadgarstki, o ringi, jakiś nożyk, i inne jakieś bzdety co tam sprzedają dla własnego użytku, czasem ciekawe przedmioty tam mają. K7XX na pewno nie będą gorsze od K612 lub Q701
Ja sie tak powoli zastanawiam czy jest sens na początek wydawać tyle pieniędzy na to wszystko skoro nie miałem do czynienia z lepszym źrodłem niz integra a słuchawkami lepszymi niz jakies za 100 zł, no moze jednak miałem bo raz uslysZalem różnice w zmianie dźwięku kiedy to moj kolega puścił mi ta sama piosenkę na początku na kompie podłączonym przez integra do dwóch kolumn a potem zmienił zródło i podpial do gramofonu to odrazu odczułem różnice w czystości a nagraniu, usłyszałem wiecej dźwięków i ogólne to nagranie z komputera wydawało sie bardzo zamulone, i tak naprawde zakupując nowe słuchawki i nowa kartę dzwiękowa chciałem po prosu uzyskać ten sam efekt jeśli wgl to możliwe, w głównej mierze tez myślałem bardziej o zmianie wrażeń w grach bo na razie to nie potrafię sie nawet skupić na słuchaniu bo wszystko jakos tak kijowo brzmi a pozycjonowanie to tez nie najlepsze jest bo słyszę niby jednego gościa po prawej a okazuje sie ze jest za mną 3 typków i w tym momencie sie denerwuje i najcześciej wychodzę z gry
07-19-2015, 12:23 AM
odczujesz ;)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |