Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam planuje kupić myszkę od sharkoona i chciałbym się dowiedzieć jaki spisuje sie ten sensor. Występuje on np w tej myszce Shark Force Pro
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 23
Reputacja:
4
Generalnie jeśli grasz casualowo to możesz myszkę nabyć ale jeśli grasz turniejowo albo grasz na niskich czułościach w grach (np. 400dpi i 1.8 w csgo to już trzeba szybko myszką ruszać) to ta mysz nie bedzie najlepszym wyborem.
Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
straszna kaszana, coś jak w myszce biurowej, byle szybszy ruch i się gubi kursor, do grania w przygodówki spoko, ale do FPS RTS odpada
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Dobry sensor zaczyna się w myszkach od Pixart 3310
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 23
Reputacja:
4
Ale nie zawsze ten bug występuje :)
Mam Rivala z 3310 i złego słowa o nim powiedzieć nie mogłem.
Za to w Zowie 3310 albo myszka były wadliwe.. drugi miesiąc czekam z reklamacją już. Właściwie to trzeci miesiąc się rozpoczyna. Kupiłem G305 jak wróci Zowie naprawiona to idzie na allegro.
[/quote]
Własnie chodzi o to ze jak do 3330 soft nie musi być szczególnie optymalizowany to w 3310 zeby myszka byla dobra to juz troche softowo kombinowac. Jaki to zowie i kiedy był kupowany? Może po taniości kupie bo dalej szukam idealnego kształtu myszki (g203 here i niekiedy mam wrazenie ze fajnie byloby miec dłuższą i szerszą myszkę)
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
nie sprawdza się, duzo z tym zamiesznia