• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
klawiatura do 400zł 50% gry
(01-04-2018, 11:35 PM)Ewelina napisał(a): A mówiłam mu o osiołku, ale wygląd mu nie przypasił :D
no ten wyglad troche razi :P nie ma nic innego ? i z PL bo tam o gwarancji jakielkowiek moge zapomniec :D a HyperX Alloy FPS (/Pro) Cherry MX Red lub Brown?
Odpowiedz
gwarancja w tych chinskich sklepach jest akurat dobra ;) tyle, że czasochłonna bo trzeba do chin slac, ale teraz sa tanie przesylki do chin akurat ;) jak w PL

to moze wez lepiej Ozone strike battle na mx brownach, masz wtedy sprawdzonego TKLa
Odpowiedz
W celu zachowania ciągłości wypowiedzi zacytuję moją wypowiedź z innego wątku, która w założeniu miała wylądować w tym temacie.
(01-05-2018, 12:52 PM)plagocki napisał(a): Chińską, solidną alternatywą wydaje się być jeszcze Ania Pro, również na czerwonych Gateronach. Jest to jednak typowa klawiatura 60% i wiąże się z tym szereg ograniczeń - przeanalizuj sobie jej układ i zdecyduj czy nie będzie przeszkadzał Ci w pracy.
Jakość zastosowanych materiałów wypada w niej bardzo pozytywnie - dla przykładu keycapsy montowane w Strike Battle nie mają startu do double-shotów PBT w Anne Pro.
Personalizowane podświetlenie RGB to również rzecz niespotykana w tej półce cenowej - pod uwagę należy również wziąć wyższą trwałość podświetlenia opartego na diodach lutowanych do PCB.

Kupiłem ją w sumie dla beki, ale naprawdę pozytywnie się rozczarowałem. Apka pod androida jest jedynie mocno zbuggowana. Stabilizatory mogłyby być też nieco lepsze, ale przyzwyczajony jestem do rozwiązań z wysokiej półki.
Muszę się w końcu ogarnąć.. (❍ᴥ❍ʋ)
IBM Model M Space Saving Keyboard
Odpowiedz
hehe

tylko ze on chce niestety z PL ;)

sam wole gaterony red od cherry mx redów

trez polecam anne pro jak komus nie przeszkadza brak rzedu F-ów, sporo gier jednak z nich korzysta, a naciskanie ich przez kombinacje jest malo fajne ;/
Odpowiedz
ja pomyślałbym o RX85, wydaje mi się, że ma wszystko czego potrzebujesz ;)
Kailh Brown w tej klawce są bardzo przyjemne, uniwersalne.
Nie jest to co prawda TKL, ale możesz to przeżyć, prawda ? :)
Dodatkowo teraz to w granicach 300 zł można ją wyrwać
Odpowiedz
tez myslalem o RX85 , po prostu potrzebuje cos mozliwie bardziej kompaktowego od tego logitecha co mam :P w sumie mysle miedzy ozone strike battle i rx85, a dacie jakas propozycje klawiatury ktora moge kupic zza granicy ale tkl albo w stylu masterkeys M ?
Odpowiedz
james donkeya z gateronami ;]
Odpowiedz
w takim razie sprawdze sobie ozone battle i rx85 xD
Odpowiedz
Ostatnie pytanie i przestaje was meczyc, bo nie mam ciezkiej dloni raczej mega lekka (przyzwyczajenie po sprzecie foto i obrobki ktory jest mega wrazliwy, jesli chodzi o sile nacisku przyciskow) sa jakies fajne TKL klawiatury na redach ? granica cenowa bez zmian :P
Odpowiedz
https://www.joybuy.com/3298211.html
229,99zł z przesyłką, cherry mx red. Mam tę samą wersję tylko w pełnym rozmiarze (C104) i jestem zachwycony.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
10 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.