07-01-2015, 12:53 PM
Witam!
Poszukuję słuchawek do PS4, które będzie można podłączyć przez jacka w padzie.
Ostatecznie zastanawiałem się pomiędzy Superluxami HD668b i HMC631. Wybrałbym 668b, ale w teście jest informacja, że potrzebują dobrej karty dźwiękowej. A mówimy tutaj o PS4, więc to ono będzie źródłem.
Czytałem też, że Samson SR850 to prawie to samo co Superlux 668b. To prawda? Bo widziałem różnicę w Ohmach.
Poszukuję słuchawek do PS4, które będzie można podłączyć przez jacka w padzie.
- jakie obecnie używasz? - sporadycznie używam słuchawek od iPhona 5, ale douszne są nie dla mnie
- słuchawki mają być w 80% do gier i 20% do muzyki
- jakiej muzyki głównie słuchasz? - Katie Melua
- w jakie gry gram? - obecnie Battlefield, ale słuchawki kupuję pod kątem nadchodzącego Battlefronta, a wiec BF w świecie StarWars, czyli do wybuchów dochodzą lasery i muzyka z tego uniwersum
- twój maksymalny budżet? - 250
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? - dzwięk
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte - nie mam pojęcia, gram w pokoju, nikt mi nie przeszkadza, ani ja nikomu
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ?
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami - nie
- dodatkowe uwagi: wokół uszne
Ostatecznie zastanawiałem się pomiędzy Superluxami HD668b i HMC631. Wybrałbym 668b, ale w teście jest informacja, że potrzebują dobrej karty dźwiękowej. A mówimy tutaj o PS4, więc to ono będzie źródłem.
Czytałem też, że Samson SR850 to prawie to samo co Superlux 668b. To prawda? Bo widziałem różnicę w Ohmach.