• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] Roccat Kone Pure Owl-eye (2017) - 140zł
Stan idealny. Wszystko pięknie działa. Myszka jest w pełni sprawna i nie ma ukrytych wad. Z reguły dbam o sprzęt i w tym przypadku było tak samo.

https://www.olx.pl/oferta/myszka-roccat-...q8ijL.html#
Odpowiedz
Jednak muszę wstrzymać sprzedaż, bo dopiero teraz doczytałem, że wysyłki DM3 mini od 22.11.

Jeżeli ktoś chce sobie zarezerwować to niech napisze.
Odpowiedz
kurcze. jakbyś wstawił to pół miesiąca wcześniej to bym sobie zaklepał a tak jestem happy user'em logitech'a g203 :)
Odpowiedz
WoW, ja bym chętnie kupiła, ale pewnie i tak znalazłabym wady :D A widzę używana z tego co piszesz. A jaki powód sprzedaży?
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
Wszystko mi w niej pasowało, ale wychodzi DM3 mini. Ja od zawsze uwielbiałem kształt Kinzu i nigdy lepszego nie znalazłem. Tylko 140zł dlatego bo zależy mi, żeby sprzedać ją jak najszybciej.
Odpowiedz
Lepiej przyznaj się od razu jakie ma wady, bo ja znajdę każde :D A cena niska, dlatego się zainteresowałam :) Czy scroll nie hałasuje? Nic w niej mocno nie lata jak potrzęsiesz? I najważniejsze - czy przyciski dobrze, cicho chodzą? Czy się nie ruszają po lekkim dotknięciu? Pytam się bo testowałam już 2 takie myszki i każda miała takie wady.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.

Odpowiedz
Nic się nie trzęsie, nic nie lata, a scroll i przyciski są głośne. Ale w tej myszce tak po prostu jest, to nie jest żadna wada techniczna, tylko preferencja. Ja osobiście wole głośne przyciski główne, lecz jeżeli chodzi o scrolla to potrafi czasami w nocy zirytować.

Jeżeli znalazłabyś jakiś defekt techniczny mogłabyś mi ją odesłać, a ja bym zwrócił pieniądze. Lecz jeżeli powodem byłyby "za głośne przyciski" to zwrotu bym nie przyjął. Często piszesz, że lubisz cichy sprzęt, więc obawiam się, że ten Roccat będzie mógł być dla Ciebie za głośny. Ja z tym problemu nie mam. Klawiaturę też mam mechaniczną i jest bardzo głośna - ale ja to najzwyczajniej w świecie lubię.
Odpowiedz
Przyciski i scroll jeśli nie wadliwe to nie są dla mnie za głośne w tym Roccacie, wiem bo testowałam :) Pytanie czy sprawne, czy się nie ruszają itp.

Odpowiedz
Wszystko jest sprawne i w bardzo dobrym stanie technicznym.

Scroll jest trochę głośniejszy, niż na tym filmiku: https://youtu.be/Ck-nXyhRJMA?t=2m11s .
Działa tak od nowości i wg mnie działa bardzo dobrze.
Odpowiedz
To wiesz co, zarezerwuj ją dla mnie. Być może bym kupiła :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.