• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razer Abyssus V2
Witam :)
1 post na  forum.
Czy ktoś ma info rmacje co zostało poprawione w abyssus  v2 względem poprzednich wersji?
Obecnie mam myszkę natec gm56x która ma juz 2  lata i  trzeba ją zmienić bo ppm sie psuje.
Posiadam podkladkę natec  maxi lava m12 (tę kolorową)  i nie wiem czy  Abyssus będzie odpowiedni.
Dlaczego myślę o tej myszce?  Bo mam  ją na sklepie i jest dla mnie mega wygodna, lepsza niżrival 100 nawet, ale nie wiem  czy warto  :/

Rozwaalem jeszcze logitecha g203, ale wyglada i czuje sie ze jest tandetny i jest malutki co przy poruszaniu na boki moze sprawiac ze sie przechylam i nie czuc ze jest jakkolwiek stabilna :/
Odpowiedz
(09-27-2017, 12:14 AM)MasterBialy napisał(a): Witam :)
1 post na  forum.
Czy ktoś ma info rmacje co zostało poprawione w abyssus  v2 względem poprzednich wersji?
Obecnie mam myszkę natec gm56x która ma juz 2  lata i  trzeba ją zmienić bo ppm sie psuje.
Posiadam podkladkę natec  maxi lava m12 (tę kolorową)  i nie wiem czy  Abyssus będzie odpowiedni.
Dlaczego myślę o tej myszce?  Bo mam  ją na sklepie i jest dla mnie mega wygodna, lepsza niżrival 100 nawet, ale nie wiem  czy warto  :/

Rozwaalem jeszcze logitecha g203, ale wyglada i czuje sie ze jest tandetny i jest malutki co przy poruszaniu na boki moze sprawiac ze sie przechylam i nie czuc ze jest jakkolwiek stabilna :/

Abyssus ma lepszy sensor (nie wiem czy laserowy czy optyczny), gumowe pady po bokach i podświetlenie na rolce. Nie wiem jak z przełącznikami ponieważ w niektórych myszkach razera często występuje dwuklik. Jaki jest twój budżet na mysz?
Odpowiedz
Mam max 150zl, ale tego abyssusa v2 moge kupic za 100zl, bo kierownik zrobi mi na nia rabat ;)
Tak jak pisalem dla mnie jest ona mega wygodna.
Odpowiedz
Abyssus'y od zawsze miały problemy z przyciskami.
Duża część osób skarżyła się jeszcze przed upływem gwarancji.
Dodatkowo sensor odbiegał od standardów, już w roku, w którym Abyssus wypełzł na powierzchnię.
Nie wiem jaką masz dłoń, ale szukając czegoś o podobnych wymiarach mamy:

Roccat Kone Pure Owl-Eye
> https://www.youtube.com/watch?v=Ck-nXyhRJMA&t

CM MasterMouse S
> http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...ermouse-s/

CM MM520
> https://www.youtube.com/watch?v=kc5_CGsiPjM

Podałem myszki o długości podobnej do Razer'a.
Osobiście strzelałbym w KPOE/CM MasterMouse S.

@Edit
Bez wzoru też ciężko doradzić.
W co tam grasz, czy pracujesz.
Czego oczekujesz, jaki chwyt.
@Edit2
Jak 150zł, to CM byłby dobrym wyborem. W sumie, chyba najlepszym. Pytanie jak będzie leżeć.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz
No tak jak mowie mam obecnie tego natec gm56x i jest calkiem wygodny, razer wygodniejszy wiec szukam czegos w tym stylu :)
I raczej claw grip (raczej bo nigdy nie zwracalem na to uwagi).
Gram, w csgo i do tego potrzebuje myszki, rival 100 z tego co w tescie na yt widzialem posiada akceleracje pozytywna i negatywna, a tego chce uniknac...
Odpowiedz
PMW3329 w Abyssus'ie też nie jest najlepszy.
W sumie to taki AM010, czyli średnio.
CM do Claw'a jak najbardziej się nadaje.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz
Zdecyduję się chyba na CM mastermouse S :)
Z opisu i z fotki wynika ze jest bardzo podobna do abyssusa, więc po chwili obcowania myślę, że przyzwyczaję sie do jej kształtu :)
Odpowiedz
AAA.
Podaj jeszcze długość dłoni, żeby się upewnić lepiej.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz
długość to 13,5cm.
A jakbym chciał obciąć koszty i kupić cm mastermouse lite s? to czym się ona tak naprawdę rózni? :)
Odpowiedz
Całej dłoni : p
~18cm? Jeśli tak, to CM powinien być w porządku.
Co do Lite S, zdecydowanie odpada.
Z jednego z najlepszych sensorów W OGÓLE, staczamy się poniżej poziomu :f
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.