• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sprzedane] Logitech g403
Siemka,
Sprzedam swojego 1 dniowego g403 kupionego 12.05 w media-expert, gwarancja 2 lata, płacone było gotówka więc bez problemu, oczywiście paragon.
scroll sztywny, nie lata na boki, wszystkie przyciski równomiernie się wciskają, trafiła mi się fenomenalna sztuka :) szkoda że nie podpasowała mi gabarytowo..
aktualnie używam swojej chromy i przymierzam się jednak do kupienia deathadder elite ;) 7 lat na adderze jednak robi swoje hehe

cena 220zł + kw jak ktoś jest z Lubelskiego to mogę najwyżej podjechać.
Odpowiedz
Mógłbym Cię poprosić o wideo z klikami wszystkich klawiszy, scrollem, testem na Lens rattle, trzęsieniem myszka w powietrzu? :D Jestem zainteresowany,możemy się zgadać via FB.
Odpowiedz
Nie mam zbytnio czym nagrać tego, jedyne co mam pod ręką to, stary samsung s3 mini , spróbuję w nocy ją rozpakować i podłączyć, będzie cisza za oknem to chociaż przyciski usłyszysz bo scrolla nie słychać ani troche.

https://www.youtube.com/watch?v=MFbksMaXhTY
dodam od siebie że scoll na tym filmiku u niego (niby w tym z nielatającym) drugi trochę hałasuje.. u mnie totalna cisza, może przez to że filmik nagrany 7 miesięcy temu..
Odpowiedz
Wysłałem ci w prywatnej wiadomości wideo o które prosiłeś, ostrzegam że, nie jest w najlepszej jakości :D próbowałem uchwycić wszystko czego potrzebowałeś
jak będziesz nadal zainteresowany to pisz na prywatnym
Odpowiedz
Nie działa niestety. :/
Odpowiedz
Już działa, nie wziąłem wcześniej żeby był publiczny.. mój błąd.
Odpowiedz
Czemu sprzedajesz co z nią nie tak? ;p
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
nie leży mi jakoś, za mała jak dla mnie :) zamówiłem już deathadder elite
Odpowiedz
Super, oglądałem film i myślę że się dogadamy. Wyślij mi swój link do FB na priv i Cię dodam i tam się dalej zgadamy :D
Odpowiedz
hmm, nie używam fb, jeśli chcesz możesz do mnie napisać na prywatnym.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.