Liczba postów: 93
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Mam pytanie jak jest z gwarancja w x-kom wie ktos moze? czy sa jakies problemy jezeli chodzi o gwarancje ?
Liczba postów: 4,409
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
raczej nie powinni robić problemów, oni tam dosyć ugodowi są, to nie morele ;)
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
O tą gwarancję pytałeś tak na przyszłość czy miałeś coś do zgłoszenia? Przymierzam się do zakupu komputera i też ciekawi mnie ta kwestia:)
Reputacja:
171
to też zależy jakie części jakich producentów kupujesz, każdy ma swoje zasady bo sklep tylko przekazuje dalej dany sprzęt, rzadko kiedy może sam orzekać
Reputacja:
171
xD pewnie z x koma chlopina jest, to jak juz tu zagladajcie to dajcie nam jakis sprzet na testy ^^
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 25
Reputacja:
15
Ja mam od nich Palita 1080TI. Na stronie miał zapisane 2 lata gwarancji, ale przysłali mi sprostowanie, że karta ma 3 lata. Mam to na papierku nie robili z tym żadnego problemu:) Nie sądzę, żeby robili też problem z pośrednictwem.
Jakby ktoś tu kiedyś zaglądał, to polecam:)
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja dawałem na gwarancję mój telefon i żadnych problemów nie było :)
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
jeśli chodzi o X-kom to jest to sklep a nie producent, więc nie mylcie gwarancji z rękojmią.
moje zdanie jest takie, że w dzisiejszych czasach o wszystko trzeba walczyć przy wszelkiego rodzaju reklamacjach.
taki przykład: kiedyś sklep CCC od ręki zwracał pieniądze za uszkodzone buty, teraz przy drugiej reklamacji nie chcą zwrócić pieniędzy i pewnie sprawa trafi do UOKIK.