• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyszłościowa zmiana słuchawek
  • jakie obecnie używasz?
    hmc631
  • czy używasz karty muzycznej/dac/amp ?
      asus xonar d1

• słuchawki mają być w 100% do gier (cs:go)
  • jakiej muzyki głównie słuchasz?
    słucham klubowej itp ale do muzyki mam CAL'e
  • twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet?
    700
  • stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort?
    dźwięk
  • jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)?
    Zamknięte,używam w domu ale chce używać na imprezy lanowe
  • wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ?
    Wolę słychać co jest dalej
  • czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)?
    tak
  • dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów):
    Słuchawki mają być w 100% do gier.Głównie chodzi mi o izolację od otoczenia,pozycjonowanie,oraz scenę bodajże( w sensie np. jestem na gali na dust2 a słyszę jak na długą wchodzą :) ).Słyszałem dobre opinie od znajomego o siberie elite ale polecał mi tą nowszą wersję prism bodajże bo mówił ze nie raz ma problem z usb , nie jestem fanem produktów audio co to tej firmy ,ale potrzebuję dobrych słuchawek z przenośną kartą dźwiękową.
Odpowiedz
przenośną kartę to kup sobie creative omni surround, przynajmniej coś da w przeciwieństwie do tego czegoś od SS. Słuchawki weź Brainwavz HM5. W CS zasięg dźwięku jest z góry określony, naprawdę muszą to być jakieś nędzne słuchawki żeby nie słyszeć maxa skąd się da. Jedyne co to wrażenie jakie odbierasz jest różne. Jak słuchawki mają dużą scenę to łatwiej da się określić gdzie ten dźwięk dokładnie ma miejsce, ale słyszeć, słyszysz to samo co na każdych przyzwoitych słuchawkach.
Odpowiedz
Dzięki za info ,A jakie polecasz pchełki ,syva?
Odpowiedz
Ja ostatnio zastanawiałem się nad kupnem Roccat Syva, ponieważ są aktualnie w promocji (ok. 90 zł) w jednym sklepie internetowym. Ale że przed kupnem lubię sobie poczytać testy i opinie o danym sprzęcie, to dałem sobie z nimi spokój. Opinie o wygodzie i dźwięku są bardzo podobne do tego co można przeczytać na Test-Gear , niestety jest też dużo opinii negatywnych związanych z szybkim psuciem się tych słuchawek (zwykle od 3 do 6 miesięcy użytkowania).
Odpowiedz
Aha a są jakieś inne cena/jakosc?chodzi mi głównie do cs go
Odpowiedz
pamiętaj, że nawet jak padną to 2 lata masz gwarancji, więc specjalnie nie ma co się przejmować ;) a w CSie dobrze się sprawują
Odpowiedz
Aha ok :)A co w takich słuchawkach się psuje bo zamierzam je uzywac tylko na lanach
Odpowiedz
Samo z siebie raczej nic nie powinno, te nasze syvy już z rok mają i nic im nie jest, a wiem, że kolega używa ich dosyć często, tak po prostu do słuchania w autobusie.
Odpowiedz
A ok dziekuje za info
Odpowiedz
Z tego co czytałem, to po prostu przestaje grać któraś ze słuchawek. Jak chcesz kupić to teraz jest promocja w jednym ze sklepów (nie wiem czy można podawać linki do sklepów) powiązanym z twórcami Wiedźmina ;)
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.