Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
elegancko.
Oczywiscie to nie twoja robota? :D
tylko musisz dobrze odmierzyć pasek , żeby był podobnego rozmiaru.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
No ale powiedzą, ze uszkodzenie mechaniczne szach mat :D
Nie no, moze Ci przyjmą skoro nie tylko tobie się rozwalają, bądź dobrej myśli :)
Liczba postów: 333
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
Napisałem do nich bo przeczytałem wnecie, że jakiś kolo za anglii chyba zrobił to samo i dostał nowe ;) w dodatku napisali, że jak zerwie sie jeszcze raz to przyslą nastepne :D
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 25
Reputacja:
15
ooo:D hehe temat sie powtarza widze.. a zaraz przybedzie ich jak grzybkow po deszczu.
Już pisze jak to się zrywa. Badziewie jest wykonane ze złego materiału i się zrywa samo z siebie. Nic z tym nie da sie zrobic jak pogodzic z faktem ze zerwie sie na pewno. I to jedna z wielu wad tych sluchawek. Jeśli ktos planuje je kupić, odradzam.
W przypadku tych sluchawek nie powinno sie pytac czy palak sie zerwie, tylko kiedy:P No mniej wiecej po roku :) Przy średnim używaniu. Pewnie ten plastikowaty materiał traci swoje właściwości ze zbiegiem czasu i sie rozwala.
Liczba postów: 333
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
moje to kiedys pies pociągnąl i spadły na podłoge nadrywając(?) się :P od tamtego czasu mineły dwa lata i dopiero teraz puściły. Ale działają :D to jest najwazniejsze. Pasek mozna sobie zrobic lepszy od fabrycznego