• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka i podkładka
Myszka

jaką obecnie myszkę używasz: A4tech Bloody V7M
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać - niska, średnia lub wysoka): 1.4
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nie wiem
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps): ok 35cm
w co grasz (podaj tytuły gier): cs:go czasami lol
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 mp500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): dobrze jakby miała 2 przyciski boczne ale nie musi.
twój budżet: razem z podkładką 300zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - tutaj): 19cm
jaka jest grubość twojego palca wskazującego (zmierz jak - tutaj? 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak chciałbym zmienić na 400dpi na stałe
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Głupie oprgramowanie i sensor już troche wariuje.
uwagi (np. co do wyglądu myszki):Nie mam

Podkładka

jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze): Tego chyba nie muszę pisać
jaką masz  podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? :a4tech x7 mp500 ta jest ok,tylko już materiał odchodzi
chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):Raczej materiałową
jaki rozmiar by Cię interesował: Duzy
czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Jeśli są tanie to tak
wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Nie wiem nie znam się na tym,ta co mam jest całkiem ok
czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
maksymalna cena za podkładkę? razem z myszką 300zł
uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Nie mam
jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Odpowiedz
SS Rival 300 + duży QCK.
Kolega o identycznych dłoniach i chwycie jest bardzo zadowolony.
Odpowiedz
(11-20-2016, 06:42 PM)Czyszczu napisał(a): SS Rival 300 + duży QCK.
Kolega o identycznych dłoniach i chwycie jest bardzo zadowolony.

To wykracza poza budżet.
Odpowiedz
a może by tak zmienić kształt na DM1 Pro S i do tego podkładkę np. taito 2017 lub Natec M12
Odpowiedz
Kształt nie ma znaczenia,przymierzałem sie do zowie eca1 razera 2013 i całkiem ok leżało
Odpowiedz
to weź ec1-A + Taito 2017
Odpowiedz
Ec1-a tylko fajnie mi leżała na dłoni,nie miałem okazji na niej zagrać,ale według mnie do dm1 pro s mogę się przyzwyczaić i bardzo przekonuje mnie sensor.
Jednie co słyszałem to że w dm1 pro s ciężko chodzi lpm i ppm i dlatego ciężko strzelać pojedynczymi strzałami.To prawda ?
Odpowiedz
W moim dm1 pro s jest to bardzo uciążliwe ale to jest wina pojedynczego egzemplarza (problem pogłębił się po paru miesiącach użytkowania). Jak trafisz na dobry egzemplarz to spoko myszka, ale osobiście wolę profilowane typu właśnie ec1-a czy deathadder. ;v
Odpowiedz
Już ostatecznie chcę się upewnić czy dm1 pro s bedzie pasować do mojej ręki, z tego względu że trochę się pozmieniało.

jaką obecnie myszkę używasz: A4tech Bloody V7M
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać - niska, średnia lub wysoka): 1.55
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nie wiem
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps): ok 31cm
w co grasz (podaj tytuły gier): cs:go czasami lol
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 mp500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): dobrze jakby miała 2 przyciski boczne ale nie musi.
twój budżet: razem z podkładką 250zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - tutaj): 19cm
jaka jest grubość twojego palca wskazującego (zmierz jak - tutaj? 1.5 cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak chciałbym zmienić na 400dpi na stałe
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Głupie oprgramowanie i sensor już troche wariuje.
uwagi (np. co do wyglądu myszki):Nie mam

A podkładkę zamierzam kupić M12 Midi.
Odpowiedz
tak, pewnie nie beżdzie to szczyt marzeń, ale powinna leżeć całkiem ok :)
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.