Myszka
jaką obecnie myszkę używasz: A4tech Bloody V7M
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać - niska, średnia lub wysoka): 1.4
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nie wiem
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps): ok 35cm
w co grasz (podaj tytuły gier): cs:go czasami lol
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 mp500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): dobrze jakby miała 2 przyciski boczne ale nie musi.
twój budżet: razem z podkładką 300zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - tutaj): 19cm
jaka jest grubość twojego palca wskazującego (zmierz jak - tutaj? 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak chciałbym zmienić na 400dpi na stałe
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Głupie oprgramowanie i sensor już troche wariuje.
uwagi (np. co do wyglądu myszki):Nie mam
Podkładka
jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze): Tego chyba nie muszę pisać
jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? :a4tech x7 mp500 ta jest ok,tylko już materiał odchodzi
chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):Raczej materiałową
jaki rozmiar by Cię interesował: Duzy
czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Jeśli są tanie to tak
wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Nie wiem nie znam się na tym,ta co mam jest całkiem ok
czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
maksymalna cena za podkładkę? razem z myszką 300zł
uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Nie mam
jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
jaką obecnie myszkę używasz: A4tech Bloody V7M
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
czułości w grach (wystarczy wpisać - niska, średnia lub wysoka): 1.4
czułość w Windows: 6/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nie wiem
ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps): ok 35cm
w co grasz (podaj tytuły gier): cs:go czasami lol
jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 mp500
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): dobrze jakby miała 2 przyciski boczne ale nie musi.
twój budżet: razem z podkładką 300zł
jaki chwyt stosujesz: palm grip
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - tutaj): 19cm
jaka jest grubość twojego palca wskazującego (zmierz jak - tutaj? 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak chciałbym zmienić na 400dpi na stałe
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Głupie oprgramowanie i sensor już troche wariuje.
uwagi (np. co do wyglądu myszki):Nie mam
Podkładka
jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze): Tego chyba nie muszę pisać
jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? :a4tech x7 mp500 ta jest ok,tylko już materiał odchodzi
chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):Raczej materiałową
jaki rozmiar by Cię interesował: Duzy
czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Jeśli są tanie to tak
wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Nie wiem nie znam się na tym,ta co mam jest całkiem ok
czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
maksymalna cena za podkładkę? razem z myszką 300zł
uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Nie mam
jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu: