Liczba postów: 34
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
09-03-2016, 05:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2016, 05:15 PM przez taha82.)
Aktualnie mam membranową klawe w dodatku 8 letnia logitecha :D dokładnie nazwy nie pamiętam. To będzie pierwszy mechanik dlatego chciałbym mieć jak najlepsze wrażenie i użytkowanie, bo nie zmieniam często sprzętu jak rękawiczki;) coraz bardziej podoba mi się ten corsair K70 lux hmmmm.... steelseries poza fajnym wyglądem jakoś nie robi na mnie wrażenia. Jak uważacie? Która lepsza? Ozone chyba ją eliminuję, bo ma wbudowaną podpórkę. Chyba, że naprawdę jest jakaś lepsza od corsaira/steelseries.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
Z tego co czytalem ten apex jest po prostu solidną, dobrą klawiaturą. Imo w cenie 500zl k70 deklasuje apexa.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
To weź K70, każdy mechanik lepszy od membrany.
A jak pierwszy raz to może być ,,dziwnie", ale jak się przyzywczaisz to będzie spoko ;d
Reputacja:
1
Super. Tak więc zamawiam K70 LUX na redach. Dzięki ;)
A tak w ogóle - jak z tym qpadem mk70, 85? Dobra, ale nie taka jak nawet steelseries? Nie mówiąc o K70?
Reputacja:
80
Szczerze mówiąc to nie wiem, ale QPADY to dobre klawiatury, najważniejsza rzecz to przełączniki, wykonanie w MK-50 ssie (tylko keycapsy) a wyższe modele są b. dobre podobnie jak K70.
Tylko jak wiadomo Corsair ma lepszy marketing ;D Ale miszczem marketingu jest razer ;D
Reputacja:
1
razer przereklamowany jak steelseries? Choc nie mowie wszystko - bo myszka jak rival/sensei jest naprawde dobra. Ale wg mnie taka Zowie ich rozwala na lopatki, a jakos nie ma takiego "fejmu" jak steelseries.
To np mk70/85 vs K70. Ktora lepsza? :>
Reputacja:
80
SS nie jest przereklamowane, ale nie jest jakieś super - mega. Zwyczajnie ma lepsze i gorsze produkty - jak kazda marka.
Powiem Ci tak bo ty widze na siłe szukasz silniejszego
Każda jest dobra, róznice są małe, zwłaszcza dla użytkownika membranówek
Liczba postów: 2,185
Liczba wątków: 38
Reputacja:
98
Akurat to już zależy jaki kształt preferujesz, a'la DA, bierz Zowie, duża dłoń, palm - Rival :) To od kogo jet mysz tutaj nie ma znaczenia, bo są one dobrze wykonane.
"Ale wg mnie taka Zowie ich rozwala na lopatki, a jakos nie ma takiego "fejmu" jak steelseries." - I sam widzisz, ale ludzie i tak częściej wybierają SS, co oznacza, że reklamę ma dobrą :)
Ogólnie, tutaj nie chodzi o same myszki, bo one od SS są nawet dobre. Ale popatrz na takie słuchawki, są po prostu słabe, a mimo to wiele ludzi się w to pcha.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Reputacja:
1
OK. Klawa zamówiona, dzięki wszystkim za pomoc :)
Reputacja:
80
napisz jak sie sprawuje :D