Cytat:
- jaką obecnie używasz myszkę : Zowie Ec1-a
- jaką masz podkładkę : a4tech X7 gaming
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): obojętnie
- jaki rozmiar by Cię interesował: taka jak mój duży a4 tech
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: nie
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: do cs go to nie wiem co lepsze?
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? tak
- maksymalna cena za podkładkę? tutaj nie wiem ile trzeba dać.
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) brak
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Mam obecnie a4 tech x7 gaming ta największa, myszka to zowie ec1-a i mam problem gdyż ten ruch nie jest jednolity chodzi o to że czasem mam problem z ruszeniem myszki przez co w cs gwałtowne ruchy robię albo czasem nie udaje mi się najechać na przeciwnika bo coś mi blokuje, szybkość podkładki jest raczej okej tylko ten problem ze ślizgiem. Co do szybkości to nie wiem jaką powinno się brać pod cs go czy potrzebny jest szybka czy wolna.
Aha i nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale ten a4 tech jest jakby za miękki do mojej mychy hmm?
proszę o pomoc