• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka 150-200 max 250 CS GO
  • jaką obecnie myszkę używasz:4tech v2 (najgorsza myszka jaka mialem;<)
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:400
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):niska
  • czułość w Windows:--- m raw 1
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):okolo 45cm 
  • w co grasz (podaj tytuły gier):Cs go w przyszlosci moze w nowego coda generalnie tylko fpsy
  • jaką masz obecnie podkładkę:4tech x7
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):2 podstawowe+scroll wiecej nie potrzeba, bocznych nie uzywam ale tez mi one nie przeszkadzaja 
  • twój budżet:150-200 zl max 250 ale wolalbym 150-200 i kupic nowa podkladke
  • jaki chwyt stosujesz:claw grip
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+1+1+2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a?prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):16,5
    undefined
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?1,8
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?:nie jestem z nim od 2005 roku i nie zamierzam nic zmieniac 
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:400 dpi musi byc
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:jest za ciezka, sensor beznadziejny ,troszke  krotsza by mogla byc 
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?najlepiej komputronik albo proline
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki):co do wygladu to prostota ale jest mi to obojetne,  a do klawiszy glowynch nie wiem jak to okreslic ale szybka czestotliwosc klikania jestem typem gracza ktory tapuje pozyczylem od kolegi zowie fk i byl problem z dluzszym ciaglym klikaniem,myszka nie moze byc wyprofilowana,
Odpowiedz
Zobacz Roccat Kone Pure 5000 DPI, powinna imo pasować.
Odpowiedz
a cos nie wyprofilowanego ?
Odpowiedz
serio te 16.5 cm masz całą dłoń :> ?
Odpowiedz
Z małych to tylko wydaje mi sie że Roccat Lua, ale ma stostunkowo słaby sensor.
Hmm, no dużych łap to ty nie masz ;D
A jakieś myszki masz na oku?
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.