- jaką obecnie myszkę używasz: LOGITECH G400
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): NISKA , CS:GO=0.9
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps):Całą podkładkę i 3/4 (podkładka ma 32 cm
- w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO , OVERWATCH ,i co kilka miesięcy LoL, głównie fps'y i gry z pierwszej osoby
- jaką masz obecnie podkładkę: SS QCK limited edition MEDAL OF HONOR (32CM)
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): używam bocznych i głównych
- twój budżet:około 220zł
- jaki chwyt stosujesz: coś typu palm/claw lub fingertip , z przodu lekki claw lub fingertip , a z tyłu palm
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+3+1 , ale 1+2+2 w g400 nie ma sensu
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):około 19 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 2cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: może , ale raczej.....nie
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: trochę za duży ciężar , trochę za wysoka i ,,zacinanie'' się
- uwagi (np. co do wyglądu myszki):nie mam
Myszka 220zł
|
06-02-2016, 04:43 PM
Używana czy koniecznie nowa?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
06-02-2016, 05:29 PM
Nowa , ale jak znasz jakąś DOBRĄ używkę , to podaj :D
06-02-2016, 05:49 PM
Zowie EC1-A
http://olx.pl/oferta/zowie-ec1-a-CID99-IDfCh05.html Za 180 z wliczona przesyłka jak gadałem z typem. Sam mailem ja brać ale zamówiłem klawiaturę mechaniczna. Czyli wychodzi jakies 160zl
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Myślałem nad:
- Dreammachines DM1 PRO ( sensei mi idealnie pasował do dłoni ,gdy byłem w sklepie , a dm1 mi polecaliście) - SS Rival 100 (chciałbym coś trochę lepszego/droższego i nie sprawdzałem czy mi dobrze leży) - Zowie EC1-A (polecał mi ktoś )
Jak Ci leży sensei to bierz dm1 i nie zastanawiaj sie nawet :) ja szukałem po kształcie podobnego do g400 patrząc cenę / jakość wiec dałem zowie ec1-a :)
06-02-2016, 06:10 PM
Nie wiem czy sensei nadal leży mi dobrze , bo w sklepie sprawdzałem kilka miesięcy temu
06-02-2016, 06:11 PM
Więc dm1 pro lub tamten używany ec1-a?
06-02-2016, 07:59 PM
Generalnie to ec1-a nigdzie nie jest dostępne dlatego to 1 oferta. Ale skoro leżał Ci sensei to zamow z procpu zawsze masz 14 dni na odesłanie :)
06-07-2016, 08:57 PM
Nie miałem pojęcia gdzie to napisać, ale chciałem wam tylko powiedzieć że generalnie myszka do Overwatcha powinna być myszką do fpsów (w sensie kształt ułatwiający szybkie aimowanie i tak dalej), ale z miękkimi/bardzo miękkimi przyciskami, ponieważ inaczej gra Winstonem czy Mercy będzie naprawdę uciążliwa.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |