Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
To wcięcie na kciuk nie przeszkadza. Kciuk trzymam jak clawgripowicze, dalej (duże dłonie)
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W savu jest duzo wygodniejsze wcięcie i rozmiar myszy i kształt niż kone pure. Dla mnie przez to ze jeden klawisz jest o wiele krótszy i jest tak ścięta leżała beznadziejnie i oddałem ja po godzinie do sklepu.
Liczba postów: 1,448
Liczba wątków: 32
Reputacja:
33
Kształt Savu z tego co widzę wygląda bardzo podobnie do Kone Pure, materiał jest gorszy, w Kone Pure jest bardzo przyjemny w dotyku. No i ten napis znowu wpierniczyli na prawym przycisku, co mnie tak irytuje mając Roccat Lua z identycznym napisem, że ciężko mi dłużej ją trzymać, pogram trochę, ale potem do pracy muszę przerzucać się na Kone Pure.
Reputacja:
0
Ja tam nie patrzę na wygląd , podoba mi się jak swieci jak leży na biorku a jak gram to i tak patrzę na monitor a nie na myszkę xd
Reputacja:
33
Ale tu nie chodzi o wygląd, tylko o wklęsły napis, który przeszkadza, nie dla oczu, tylko dla dłoni, czuć go pod palcem i to strasznie irytuje. Lubię gładką powierzchnię. To tak jakbyś miał coś przyklejonego do myszki, jakieś śmiecie które chcesz zdrapać i nie możesz, myszka powinna być gładka.
Reputacja:
0
A No dobra teraz zrozumiałem :D
Reputacja:
33
I Tobie nie przeszkadza? :D
Reputacja:
0
Ten grawer jakoś nie specjalnie ale w sumie mogło by go nie by. , to takie na sile trochę
Reputacja:
33
No właśnie, poszli w wygląd, czym ładniejsza tym bardziej przyciąga ludzi, ale powinni też pomyśleć o ergonomii, a jak już tak bardzo chcą dać napis to mogli dać niżej, mniejszy i/lub zwyczajny bez wypukłości.