• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura za 350 zł
Z niebieskim podświetleniem, MX Black - ASUS Echelon Mech, do 400 ją zł kupisz.
Odpowiedz
Zakończył bym temat, gdyby nie dylemat o rodzaj przycisków. Najpierw chciałem Brown, ponieważ gram oraz pisze np. wypracowania. Potem zdecydowałem się na Black po przeczytaniu ich zalet w grach MOBA, a do pisania kupiłbym zwykłą membranówkę, ale nie wiem czy to ma sens. Chciałbym wiedzieć, czy opłacałoby się mieć 2 klawiatury jedną do grania, drugą do pisania czy jedną konkretną do wszystkiego.
Odpowiedz
(02-27-2016, 11:32 PM)Grzybeqqq napisał(a): Zakończył bym temat, gdyby nie dylemat o rodzaj przycisków. Najpierw chciałem Brown, ponieważ gram oraz pisze np. wypracowania. Potem zdecydowałem się na Black po przeczytaniu ich zalet w grach MOBA, a do pisania kupiłbym zwykłą membranówkę, ale nie wiem czy to ma sens. Chciałbym wiedzieć, czy opłacałoby się mieć 2 klawiatury jedną do grania, drugą do pisania czy jedną konkretną do wszystkiego.

nie kupuj membranówki do pisania - chyba, że nożycową ale to ponad budżet.
Odpowiedz
Nożycową i mechaniczną spokojnie bym mógł kupić.
Odpowiedz
(02-28-2016, 11:31 AM)Grzybeqqq napisał(a): Nożycową i mechaniczną spokojnie bym mógł kupić.

ale w 350 zł sie zmiescisz sie. Ale jesli dasz rade dac wiecej...
Odpowiedz
Tak, dam rade. Z nożycowych wybrałem COUGAR 200k, a mechaniczną to Asus echelon (Cherry MX Black) albo CM Storm Rapid -i / TK / XT (Cherry MX Brown/Red) chyba że polecacie jakieś lepsze (chciałbym aby miała złączę PS/2). Tylko nadal nie wiem czy 2 klawiatury mają sens.
Odpowiedz
Niedawno sam zapytałem się o pomoc w wyborze klawiatury i miałem identyczny problem jak Ty: Blacki czy Browny? T4co napisał, że Browny w MOBAch sprawdzają się tak dobrze jak Blacki, a więc raczej kup jedną klawiaturę na Brownach.
Odpowiedz
Dziękuje za pomoc ;). Został jeszcze wybór klawiatury. I tu od razu chciałbym się zapytać które złącze jest lepsze USB czy PS/2.
Odpowiedz
(02-28-2016, 11:55 AM)Grzybeqqq napisał(a): Tak, dam rade. Z nożycowych wybrałem COUGAR 200k, a mechaniczną to Asus echelon (Cherry MX Black) albo CM Storm Rapid -i / TK / XT (Cherry MX Brown/Red) chyba że polecacie jakieś lepsze (chciałbym aby miała złączę PS/2). Tylko nadal nie wiem czy 2 klawiatury mają sens.

Do gier to mx red lub kalih brown ja bym ci polecił.
Odpowiedz
A czym się różnią złącza USB oraz PS/2?
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.