04-22-2016, 10:22 AM
(04-22-2016, 07:29 AM)t4co napisał(a): To opcje masz dwie:
1. Iść w stronę palmo/claw gripa, jest to dosyć relaksująca odmiana claw gripa i wtedy weź coś dłuższego DM1 Pro (bez sterowników) albo Avior 7000 (ze sterownikami)
2. Claw Grip, ale nie tak szponiasty jak przy orochi. Wtedy moim zdaniem ZA12 powinna dobrze pasować. Przy 1+3+1 mogą Cię na początku denerwować przyciski po prawej stronie, z czasem raczej przestaniesz je zauważać, podobnie w Aviorze).
świetna merytorycznie odpowiedź, dzięki wielkie :) właśnie z tym co napisałeś mam największy problem czy zrobić Palmo-claw, czy lekki claw. Z tą orochi to maksymalnie skracałem drogę do myszki, gdyż nie chcę mieć jej w fingertip, bo to przecież nic zrobić się nie da w trakcie gry, ale chciałbym żeby w jakimś stopniu jednak opierać nadgarstek. Napewno Razer Lachesis była dla mnie za wielka. Bez dwóch zdań. Co do tego 1+3+1 nie sądzę żebym był jakoś do niego przywiązany, raczej to skracanie chwytu mnie do tego w jakimś stopniu zmusza. Jest jakieś miejsce gdzie można dotknąć te myszy? W jakimś sklepie?