• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura mech- 400/500zł + garść wymagań.
Oglądałem recki na yt, różnica w kliknięciu zauważalna, co mocno przemawia w moim mniemaniu na plus.
Nie odczuwam podniecenia na dźwięk mecha, co więcej- niebawem zamieszkam razem z kobietą, piecyk zapewne będzie niedaleko łóżka, serio, współczuję jej snu przy tym młocie pneumatycznym, zaważa tu również fakt, iż zwykłem sporo pisać równocześnie rozmawiając przez skejpa/czy na czacie głosowym w trakcie gry.

Ciekawe, czy w jakimś sklepie zgodzą się, abym przetestował przez chwilę G910 i innego mecha dla porównania.
Nie ukrywam, iż ta klawiatura mnie dość mocno kusi.
Brak usb/audio mi zwisa, jakoś klawę i tak mam na wysuwanej podstawce spod blatu biurka, i zwykle od "backspace" klawa jest schowana (trzymam ją pod kątem, wygodniej mi się tak używa).
Zastanawiam się na ile wykorzystałbym makra, gdyż możliwość zapisania ruchów myszki wydaje się kusząca, jednak czy na tyle istotna, aby decydowała o wyborze...:|

Wcześniej byłem pewny na G510S, jednak wszedł pomysł z mechem i się zaczęło....

Ehh, już glany łatwiej było wybrać....
"Gdy bliżej podszedłem i mnie porósł mech, a kiedy wzrokiem oblałem ją mocniej, spostrzegłem, że gałęzie samotnych drzew zawsze są krótsze od strony północnej"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Klawiatura mech- 400/500zł + garść wymagań. - Cmentar2eN36 - 01-12-2016, 07:46 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
8 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.