• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką myszkę pod mój chwyt wybrać?
Witam jestem po małej lekturze na stronie i mam trochę mętlik w głowie, więc proszę o pomoc w dobraniu dla mnie myszki :P
  • jaką obecnie myszkę używasz: steelseries xai
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 400
  • czułości w grach : 2,35 csgo średnio-szybka
  • czułość w Windows: default
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): gram bez sterowników
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps): 
  • w co grasz (podaj tytuły gier): cs 1.6 cs:go
  • jaką masz obecnie podkładkę: qck+ 
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 bocznych nie używam
  • twój budżet: 300 zł
  • jaki chwyt stosujesz: chyba to będzie CLAW GRIP - wrzuciłem na dole fotke
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce : 1+3+1 aczkolwiek palec serdeczny trzymam na prawym rogu myszki więc nie wiem czy mam to zalizyczć do 1+3+1 czy 1+2+2 :P moje palce prócz kciuka są umiejscowione bardziej na prawej stronie myszki, nadgarstek i śródręcze mam w powietrzu, trzymam myszkę tylko końcówką palców, resztą dłoni jest w powietrzu ale rękę podpieram łokciem o kant stołu. Odkąd pamiętam stosuje taki chwyt i tak ułożoną dłoń więc inny chwyt nie wchodzi raczej w grę
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - 20,5 cm
  • jaka jest grubość twojego palca wskazującego: 2 cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: raczej nie, od zawsze gram na 400 dpi
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:
  • wydaję mi się że xai jest dla mnie trochę za duża i za ciężka przy takim chwycie jaki stosuję, i też strzela się na nim tak średnio, nie ma tej kontroli i precyzji jaką bym oczekiwał.

uwagi (np. co do wyglądu myszki): zastanawiam się właściwie nad którąś z myszek zowie: fk1/2 lub ZA11/12/13 i będąc po małej lekturze na stronie głównej chyba bym wybrał zowie za13 z racji tego że jest najlżejsza i najmniejsza ale czy nada się do takiego chwytu jaki stosuje i mojej wielkości dłoni? :P jedno wiem na pewno że myszka musi być lżejsza od xai, ale jaki kształt przy moim chwycie będzie najbardziej optymalny to nie wiem :( 
  • [Obrazek: 2uzs50k.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jaką myszkę pod mój chwyt wybrać? - lukasz.xff - 11-24-2015, 05:26 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
7 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.