• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura PS2 do gier CS GO, BF4 budżet NIEOGRANICZONY
Cytat:Ja dalej gram na monitorze LCD z 75hz odświeżania... Chociaż mógłbym kupić BENQ ale po co dla 144hz? dla logo? dla funkcji które nigdy nie były mi potrzebne? Zagrają na streamie jakimś na jakiejś marce rzucą trochę reklam jakiś pros dostanie kase by powiedział że to jest dobre i że on używa coś tam i już ludzie kupują ;p

Akurat tu się z Tobą nie zgodzę, sam kiedyś tak myślałem dopóki nie zagrałem na 144hz. Powiem Ci, że różnica jest mega odczuwalna. Ale wiesz to zależy też od preferencji, nie każdy chce zostać profesjonalnym graczem.

Cytat:Pro-gamer'zy nie chcą mieć opóźnień ale jakoś nie widze by myszki i klawiatury dla pro graczy robili tylko pod PS2... i też nie widziałem by w czymś to komuś przeszkadzało...

Co chodzi o myszki to bez wątpienia lepszy wybór to USB, jest wiele testów to ukazujących. Co chodzi o klawiatury to jestem mega zdziwiony, że jest tak mało testów w tym temacie, jedyne konkretne co znalazłem to jest to: http://www.tomshardware.com/reviews/mech...955-5.html oraz https://www.youtube.com/watch?v=EO7_UgEzSEs
Po Waszych odpowiedziach oraz tych artykułach, zmieniłem trochę preferencje i mogę zaakceptować USB

PROSTE PYTANIE: qpad mk-50, SS 6Gv2, czy może QuickFire XT? O zowie nie pytam bo chyba ciężko dostać w czarnym kolorze na polskim rynku. Może ktoś zrobiłby krótkie porównanie która z nich będzie najlepsza, najszybsza?

Chciałbym jeszcze podziękować osobom udzielającym się w tym temacie. Mam nadzieję, że będzie więcej dyskusji na temat USB vs PS2, może ktoś podrzuci linka jeszcze do jakiś testów porównujących te dwa złącza?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Klawiatura PS2 do gier CS GO, BF4 budżet NIEOGRANICZONY - fasi - 11-14-2015, 03:10 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.