11-03-2015, 01:33 PM
Witam, potrzebuję pomocy w doborze myszki do użytku codziennego jak i do grania w CS:GO.
1. A4Tech R4 bezprzewodowa.
2. 800 i nie zmieniam.
3. 2.3
4. 6 + zwiększ precyzję wskaźnika.
5. Brak zainstalowanych sterowników i nie chcę tego robić.
6. Nie mam możliwości zmierzenia bo jestem po za domem, ale nie miałem nigdy problemu z obrotem.
7. cs:go
8. Razer Destructor
9. LPM, PPM, Scroll oraz sporadycznie klawisz potrójnego strzału.
10. Do 150,00 zł im mniej tym lepiej.
11. 1+2+2
12. Jestem praworęczny.
13. 170 mm
14. 15 mm
15. Od 23 lat używam myszki w ten sam sposób, więc zmiana chwytu raczej będzie problemem.
16. Gram na niskiej czułości i niskim DPI jest to optymalne dla mnie.
17. Żeby miała kabel, bo wymiana baterii jest denerwująca.
18. Brak dodatkowych uwag.
Wstępnie wybrałem sobie następujące modele, które są od siebie skrajnie różne, że sam nie wiem czy zrobiłem dobrą selekcję:
- SS Rival 100,
- Roccat Lua,
- A4tech XL 750bh.
Kilka lat temu użytkowałem Razer Deathaddera I generacji, miałem dwie sztuki.
Razer nie posiadał przycisku do zmiany DPI w locie, potrójnego strzału, a grało i pracowało mi się na nim świetnie, nigdy też nie instalowałem dodatkowego oprogramowania, zawsze była użytkowana plug&play i wszystko regulowane było czułością w grze i w systemie.
Co możecie polecić, nie chcę serii bloody, gdyż odrzuca mnie myśl instalowania dodatkowego oprogramowania, odblokowywania rdzeni itd.
Potrzebuję prostej myszki takiej jaką był DA I generacji.
1. A4Tech R4 bezprzewodowa.
2. 800 i nie zmieniam.
3. 2.3
4. 6 + zwiększ precyzję wskaźnika.
5. Brak zainstalowanych sterowników i nie chcę tego robić.
6. Nie mam możliwości zmierzenia bo jestem po za domem, ale nie miałem nigdy problemu z obrotem.
7. cs:go
8. Razer Destructor
9. LPM, PPM, Scroll oraz sporadycznie klawisz potrójnego strzału.
10. Do 150,00 zł im mniej tym lepiej.
11. 1+2+2
12. Jestem praworęczny.
13. 170 mm
14. 15 mm
15. Od 23 lat używam myszki w ten sam sposób, więc zmiana chwytu raczej będzie problemem.
16. Gram na niskiej czułości i niskim DPI jest to optymalne dla mnie.
17. Żeby miała kabel, bo wymiana baterii jest denerwująca.
18. Brak dodatkowych uwag.
Wstępnie wybrałem sobie następujące modele, które są od siebie skrajnie różne, że sam nie wiem czy zrobiłem dobrą selekcję:
- SS Rival 100,
- Roccat Lua,
- A4tech XL 750bh.
Kilka lat temu użytkowałem Razer Deathaddera I generacji, miałem dwie sztuki.
Razer nie posiadał przycisku do zmiany DPI w locie, potrójnego strzału, a grało i pracowało mi się na nim świetnie, nigdy też nie instalowałem dodatkowego oprogramowania, zawsze była użytkowana plug&play i wszystko regulowane było czułością w grze i w systemie.
Co możecie polecić, nie chcę serii bloody, gdyż odrzuca mnie myśl instalowania dodatkowego oprogramowania, odblokowywania rdzeni itd.
Potrzebuję prostej myszki takiej jaką był DA I generacji.