Twój budżet:
Chce się zmieścić w 300-320zł
Jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?
Mechaniczną,a na MX Red albo Black. Mam bardzo masywne dłonie, długie na 20 cm, klawiatura ma być na 90% pod gry.
Czy chcesz podświetlenie?
Nie wymagam, może być, ale jak go nie będzie to płakać nie będę, i tak gram przy zapalonym świetle.
Czy chcesz makra?
To samo co z podświetleniem. Mogą być, ale nie muszą
Czy chcesz dodatkowe klawisze?
Przydałyby się, ale też nie wymagam.
Czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek?
Tak, ale odczepianą jeśli to możliwe.
Czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?
Nie, numpad jest koniecznością.
Twoje uwagi (wygląd, firma):
Totalny brak, fajnie gdyby byla Steelseriesa, bo nie potrzebowałbym dodatkowego oprogramowania, ale totalnie nie przeszkadzają mi inne firmy. Koniecznością jest dostanie tej klawiatury w Polsce, a nie sprowadzanie jej. A, no i KONIECZNIE przewodowa.
Chce się zmieścić w 300-320zł
Jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?
Mechaniczną,a na MX Red albo Black. Mam bardzo masywne dłonie, długie na 20 cm, klawiatura ma być na 90% pod gry.
Czy chcesz podświetlenie?
Nie wymagam, może być, ale jak go nie będzie to płakać nie będę, i tak gram przy zapalonym świetle.
Czy chcesz makra?
To samo co z podświetleniem. Mogą być, ale nie muszą
Czy chcesz dodatkowe klawisze?
Przydałyby się, ale też nie wymagam.
Czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek?
Tak, ale odczepianą jeśli to możliwe.
Czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?
Nie, numpad jest koniecznością.
Twoje uwagi (wygląd, firma):
Totalny brak, fajnie gdyby byla Steelseriesa, bo nie potrzebowałbym dodatkowego oprogramowania, ale totalnie nie przeszkadzają mi inne firmy. Koniecznością jest dostanie tej klawiatury w Polsce, a nie sprowadzanie jej. A, no i KONIECZNIE przewodowa.