10-01-2015, 10:14 PM
Napisze tak, gra mi się dobrze przyzwyczajam się powoli. Mam problem jak mi gościu na bliski kontakt wyjdzie, wczesniej tego nie było. Musze z miesiąc aima poćwiczyć chociaż pochwalę się, że wszedłem przedwczoraj do Supreme. Testowałem opcje z górnym blatem lecz jest to dla mnie za wysoko, oraz nie chciałoby mi się kombinować gdybym tam miał jakieś książki czy posiłek a akurat często jem przy PC coś oglądając. Druga sprawa jest taka, że nie mógł bym mieć monitora na wprost siebie co wiąże się z tym, że podkładka by mi się nie zmieściła i bym miał ograniczone ruchy. Roccat jak na razie bardzo fajnie się sprawuje. ładny gładki ślizg. Chciałbym mieć jeszcze Zowie P-SR do porównania, myślę, że to byłaby ciekawa konfrontacja zrobiona przez takiego zwykłego użytkownika :D Wracając do opcji z książkami muszę nad czymś pomyśleć gdyż po pierwsze, stoi tam szafa jak widać na zdjęciach, którą otwieram codziennie oraz wszystko stoi na krześle, które wczesniej stało przy łóżku i pełniło rolę półki na telefon, piloty. herbatę itp a przyznam, że trochę mi jej brakuje. Jak ktoś z was ma jakiś pomysł co tutaj wykombinować to chętnie poczytam, sam myślałem nad jakimś blatem z pod spodu lecz na razie brak mi koncepcji. Chciałbym aby można było go złożyć i rozłożyć oraz aby był on tam przymocowany na stałe, żeby się nie bawić w jakieś podstawianie.