• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do różnych gier (+/- 200zł) SS, Asus?
  • jaką obecnie myszkę używasz: Roccat Lua
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 2000 DPI
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): Wysoka
  • czułość w Windows: Wysoka
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): 2000 DPI
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): Nie mierzyłem ;]
  • w co grasz (podaj tytuły gier): CoD: BO, HoTS, SCII, L4D2 i inne.
  • jaką masz obecnie podkładkę: Biurko :P Ale chyba kupię pod nową mysz podkładkę QcK
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): W obecnej myszy nie mam, ale fajnie jakby były
  • twój budżet: +/- 200 zł
  • jaki chwyt stosujesz: Finger
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: Prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni: 19,5 Cm
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego : jakieś... 1,7cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: Mogę zmienić
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Owszem, chciałbym powyżej 3000 
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Zepsuł mi sie scroll, ale to podobno częste w roccatach ;] 
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?: tak
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki): Fajnie jakby była cała czarna, oby nie biała! 
A więc tak jak wyżej, szukam myszy do gier za około 200 zł, najlepiej optyka, myślałem nad SS Rival i Asus Strix Claw, ale nie wiem która z nich będzie lepsza, więc zasięgnę opinii osób, które znają się nieco bardziej niż ja. Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje. Podkładka jaką kupię to pewnie SS QcK. Nie chciałbym takiej zupełnie komfortowej myszy, raczej wygodną, ale zapewniającą kontrolę i szybkość. Z góry dziękuje za odpowiedzi
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Mysz do różnych gier (+/- 200zł) SS, Asus? - Sensei_Penguin - 09-18-2015, 04:16 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.