09-15-2015, 07:00 AM
Jak gadasz na TS to nie ma opcji, żebyś słyszał dobrze co się dzieje w grze. Wersja tych SL Evo nie jest najlepsza do takiego CS, są zbyt ciemne, stąd zlewa się wiele dźwięków. Jeżeli grasz tylko w CS'a to warto kupić Roccat Kave 5.1 Analog, tam pozycjonowanie będzie jeszcze lepsze niż w tych Dt770, ale w muzyce nie mają z nimi żadnych szans. Masz jednak do tego Evo, wiec myślę, że nie będzie to problemem. Jeżeli jednak odczuwasz, że DT Ci pasują to spokojnie możesz je kupować, w swojej klasie są to świetne słuchawki, chociaż jest też ich wersja premium trochę droższa (bez pro, chyba nie do dostania już, były w cenie ok 850 zł), czyli qpad qh-1339 i mx300 bez mikrofonu, które jeszcze lepiej sprawdzają się w grach, bo nie mają tyle basu. Ta integra co masz nie jest taka zła znowu, więc do grania spokojnie powinna wystarczyć.
Beyery mają jeszcze tą przewagę, że są bardzo wygodne i wytrzymałe i w muzyce myślę, że też się mogą bardzo podobać.
Beyery mają jeszcze tą przewagę, że są bardzo wygodne i wytrzymałe i w muzyce myślę, że też się mogą bardzo podobać.