A wie ktoś może na czym polega ta kalibracja sensora? :D Z tego co widzę, w ADNS-9500 można regulować lift detection(domyślnie 2.4mm), a cały sensor z PCB i soczewką w RAW jest od producenta, w zwykłym senseiu trudno mi ocenić, ale też wydaje się ten sen sam zestaw - tylko bardziej osłonięty plastikiem i naklejkami. Wysokość nad powierzchnią też wydaje się być katalogowa, może mógłbym coś wykombinować.. U mnie na 2letnich ślizgaczach,goliathusie i biurku LOD wynosi 1.5CD.
Tylko po tych całych testach ja nadal nie rozumiem o co chodzi z tym zawirowaniem. Bo jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o to białe logo na środku, no to przecież w wersji DARK GREY tego logo tam nie ma. A jak wariuje na całości, a w logo jest masakra, to co innego.
Taito Control już badałem, na razie jestem bardziej za Taito, niż Taito Control, ale jeszcze się zastanowię.
Tylko po tych całych testach ja nadal nie rozumiem o co chodzi z tym zawirowaniem. Bo jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o to białe logo na środku, no to przecież w wersji DARK GREY tego logo tam nie ma. A jak wariuje na całości, a w logo jest masakra, to co innego.
Taito Control już badałem, na razie jestem bardziej za Taito, niż Taito Control, ale jeszcze się zastanowię.