• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki bezprzewodowe do 500zł
wydawało mi się to bardzo praktyczne, z racji, że bardzo często:

1)  zmieniam środki transportu (rower, samochód, autobus, z buta) i tutaj wydaje mi się to rozwiązanie bardziej wygodne

2) bardzo często na moment ściągam, np. w pracy, coś powiedzieć i znów zakładam je na głowę. odchodząc od stanowiska pracy, bądź w mieszkaniu nie musiałbym w ogóle ściągać ich z głowy, tylko ew jakieś szybkie "pause" albo opuścić na szyję i nie być ograniczonym kablem za każdym razem.

Powiem tak, żadnym audiofilem nie jestem na pewno, zawsze miałem problemy między rozróżnieniem dobrej jakości muzyki od średniej (nie mówię jakaś najgorsza możliwa MP3 vs normalna jakość), a w czasie gry w MMO i tak 80% stanowi komunikacja głosowa, a nie muzyka, ani dźwięki, które mam ustawione jedynie na takim poziomie, by wiedzieć, że coś dzieje się za plecami, gdzie nie mam akurat kamery ustawionej. 

Będę miał też głośniki w mieszkaniu, ale ze względu na lokatora nie będę mógł ich używać kiedy tylko mi się zachce, ale relaksowaniem przy muzyce jakoś mega bym się nie przejmował, jakoś siędogadamy zawsze.

Wiem, że słuchawki bezprzewodowe mają gorszą jakość dźwięku, ale dlatego postawiłem budżet do 500 zł (na normalne z kablem nei dałbym więcej jak 200-300), żeby chociaż nie szumiały. Priorytet to komfort, wygoda, szczególnie w sytuacji częstego podróżowania i odcodzenia od komputera, często na raptem kilka metrów. 

Więc nic nie da się znaleźć? ;p
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki bezprzewodowe do 500zł - Alarion - 09-14-2015, 07:44 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.