09-12-2015, 07:48 PM
- jakie obecnie używasz? Logitech za 80zł
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ?
- jeśli tak – to jakiej? Integra Gigabyte B85
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? Może w przyszłości, na razie tylko słuchawki
--- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej - słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? Głownie gry (csgo) oraz odrobinę muzyki
- jakiej muzyki głównie słuchasz? Lubię Rock, Rap oraz wszystko co wpadnie w ucho
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 300-350
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? Pół na pół, z przewagą dźwięku
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? zamknięte, pół otwarte
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? Pozycjonowanie, raczej dużą scenę (tak mi sie wydaje ze lepiej w CSGO)
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Myślę, że mogę ją zabierać do szkoły, czy na wyjazdy
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): Schludny wygląd (coś jak qpad qh 90), wokół uszne, odpinany mikrofon lub wysuwany, jack
Zastanwiałem się nad qpadami i ew. po 3,4 miechach dokupić kartę dźwiękową (100 - 200 zł). Mam nadzieję, że ktoś pomoże, ponieważ mam już dość tych logitechów.