• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki dokanałowe 100-150 zł
Jako że jest to mój pierwszy post na forum witam całą społeczność forumową :)

• jakie obecnie używasz? - Creative Aurvana Live 
  • czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ? 
    - jeśli tak – to jakiej? - nie
    - jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? - na ten moment nie
     --- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej - używam lapka Lenovo Y510p jeżeli to coś pomoże :)
  • słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) - Raczej po równo (z gier głównie CS:GO,  jednak czasem także inne gierki single)
  • jakiej muzyki głównie słuchasz? - W zasadzie co w ucho wpadnie, w większości OSTY, różne gatunki metalu. Hip-hopu nie.
  • twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? - 100-150 zł (chyba że zostanę przekonany o opłacalności dopłaty o te 20-40 zł)
  • stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? - dźwięk, aczkolwiek słuchawki nie powinny mnie męczyć po kilku godzinach użytkowania
  • jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? - gram w pokoju, czasem na uczelni.
  • wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? - większą.
  • czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? - jako że niedługo rozpoczyna się semestr, tak (lapka biorę ze sobą na uczelnię, studiuję niestacjonarnie)
  • dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): - dokanałowe

Zastanawiałem się nad Roccat Syva jednak z recenzji na waszym portalu wynika że prawie nie czuć w nich środkowego pasma aczkolwiek reszta jest ok więc te typuję w pierwszej kolejności. Jestem też świadom że w kwocie jaką podałem nie można mieć wszystkiego. Same słuchawki będą używane z telefonem i zamiennie z CAL przy lapku. Jako że nie mam rozeznania w słuchawkach dokanałowych zdaję się całkowicie na Was :)

Pozdrawiam
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Słuchawki dokanałowe 100-150 zł - faziorek - 09-07-2015, 12:02 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.