• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsze Gamingowe Słuchawki
To już wiem dlaczego wszystkie testy CMSS -3D,Dolby Headphones, Razer Surround są w BF4 a nie CS:GO :) To szkoda, że panowie z Valve nie postarali się co do silniku gry w tej kwestii :) Stwierdziłem, że raczej nie ma sensu kupować tych roccatów, płacąc tylko za możliwe, że lepszą pozycyjność,ale gorszy dźwięk z uwagi, że to tylko gamingowe słuchawki.

Pozwolę sobie zacytować krótki opis z jednego podanego wyżej linku, bo pewnie nawet w niego nie weszliście.
"Competitive - duża przestrzenność i realistyczne obrazowanie tych słuchawek daje możliwość określić z maksymalną dokładnością wrogów w grach FPS. Bas jest utemperowany więc drobne szczegóły i kroki mogą być łatwo słyszane. Uzyskamy w grze dźwięk nie tak dynamiczny i satysfakcjonujący jak na innych słuchawkach jeśli jednak większość twojej przyjemności pochodzi z boskich killstreak`ów, bierz jedne z nich !
Fun- One dają najwięcej energii i realizmu dzięki soczystemu basu, który sprawia że wybuchy brzmią tak jakby miały miejsce w Twoim pokoju. Jeśli chcesz poświęcić kilka dodatkowych zgonów w grze by móc mieć czystej chwały dżwięk, to słuchawki dla Ciebie
All-purpose - najlepsze z obu światów. Te są dla wspaniałe dla graczy amatorów którzy szukają wszystkiego w jednym."

DT 770 Zaliczają się do grupy FUN ze względu na swoje V-kowe brzmienie, Fidelio X1 również zaliczany do tej grupy słuchawek.

Zmieniając wymagania i nie kierując się jedynie pozycjonowaniem w wyborze słuchawek. Które słuchawki zadowoliłby mnie wymagając od nich jak największej przestrzenności, najlepszej separacji dzwięków i brzmieniu i pozycjonowaniu mającym ocene 5 jak w Q701.

AKG Q701,K702,K701, Audio Technica D700, D700x i wyższe modele 900x itd.

1. Czy naprawdę poczułbym różnicę tej przestrzenności porównując moje modele do wyżej wymienionych ? Chciałbym żeby były o wiele lepszymi do muzyki klasycznej,instrumentalnej, kobiecych wokali,akustycznej gitary od moich aktualnych.

Zastanawiam się nad kartami dźwiękowymi: Sound Blaster ZxR , Titanium HD, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion
Co do wzmacniacza to nie mam pojęcia jaki byłby uniwersalny móc napędzić bez problemu moje obecne modele sluchawek i jedne z wyżej wymienionych otwartych które zamierzam kupić.

Apropo Karty Sound Blaster ZxR i jego modułu, czy jest możliwość słuchania muzyki na obu parach słuchawek jednocześnie ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-29-2015, 07:38 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-29-2015, 09:51 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - CHRYSTIANO0o - 08-30-2015, 03:55 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-30-2015, 06:28 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-30-2015, 08:49 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.