• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsze Gamingowe Słuchawki
Mój błąd, powinienem jaśniej się wyrazić. Obecnie nie posiadam żadnej karty dzwiękowej ani wzmacniacza i wiem, że to grzech podpinanie ich do zintegrowanej karty, ale dodałem, że budżet na kartę dźwiękową to max 900 zł. Po prostu jeśli się trafi okazja cenowa na któreś z wyżej podanych słuchawek to je kupuję i dopiero później dokupię kartę i wzmacniacz to zależy co się pojawi w najkorzystniejszej cenie. Trochę zszokowała mnie Twoje zdanie, że między HD 380 PRO a Q701 i superluxami hd668b różnice są marginalne w grach. HD 380 PRO są przebasowione, przez co tracą szczegółowość która w grach przecież jest najważniejsza jeśli komuś zależy bardziej na każdym detalu niż fun`ie z gry. Najbardziej mi zależy na grach, po co miałbym kupować kolejne słuchawki do muzyki,skoro mam 2 pary już słuchawek do każdego gatunku i w planach mam zakup HD 800, więc to naprawdę mało ważne jak będą wypadać w muzyce i filmach. Sugerując się zagranicznym forami to Audio Technica ATH-D700 i K701 królują w grach, autor tematu stwierdził, że przez szczegółowość K701 było to dla niego jakby założenie rentgenowskich okularów dla uszu. Stwierdził wręcz, że było to dla niego jakby Bóg dał mu w tajemnicy moc zdolną ukarać wrogów młotem sprawiedliwości :D DT 770 PRO to są słuchawki po prostu po to by poczuć się w grze jak w sali kinowej, ciekawe jak się mają w porównaniu z Fidelio X1 lub X2 :)

Chciałbym się dowiedzieć po prostu czy opłaca mi się dopłacać do AKG K701 lub Q701 względem ATH-D700. Bo skoro w porównaniu Q701 z Superluxami różnice są MARGINALNE, to trochę się przeraziłem i nie wiem co mam już o tym myśleć, zakładając jednak że kupię porządne źródło do owych AKG bądź Audio Technica. Porównując graficzne testy na mapie cs:go to nie sądzę żeby Superluxy miały podobny obszar słyszalności skoro mają problem,aby przekazać ilu przeciwników biegnie w naszą strone.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - CHRYSTIANO0o - 08-29-2015, 02:31 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-29-2015, 07:38 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-29-2015, 09:51 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-30-2015, 06:28 PM
RE: Najlepsze Gamingowe Słuchawki - Hya - 08-30-2015, 08:49 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.