08-13-2015, 11:32 AM
- czy używasz karty muzycznej/dac/amp ?
- jeśli tak – to jakiej?
jakie obecnie używasz? superlux hd681 evo
- słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) glownie gry, troche muzyki
- jakiej muzyki głównie słuchasz? Wszystko co mi wpadnie w ucho ;)
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 350zl
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? Obie rzeczy sa dla mnie wazne
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? Najlepiej by byly zamkniete, ale pol otwartymi nie bede zawiedziony, poniewaz otoczenie jest jednak w miare spokojne
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? Nie mam zielonego pojecia
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Raczej nie, nie zamierzam zbyt czesto podrozowac
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów):
- Sluchawki glownie bede uzywal podczas gry w csgo. Myslalem nad qpad qh-90, ale moze znajdziecie cos lepszego w tej cenie.
- Ewentualnie rozmyslalem nad reloop shp-1, ale to zalezy jak wyjdzie z budzetem. Prosilbym rowniez o podanie karty odpowiedniej do reloopow oraz zaproponowanych sluchawek, na chwile obecne bede korzystal z integrowanej, ale planuje za okolo 1-2 miesiace zakupic nowy komputer, wiec dorzuci sie karte :D