• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsze słuchawki do taktycznych gier FPS (dla kolegi)
(03-20-2024, 06:04 PM)Hya napisał(a): Wiesz staram się obecnie załatwić mica Yeti GX na testy. Musisz popatrzeć na recenzje z jak daleka mówią i jak wyłapuje dany dzwięk, ale wydaje mi się ze do orba trzeba z bliższa faktycznie gadać, zawsze to cos za coś. Tak samo z Endgame Gear Xtrem też trzeba z bliska do niego gadać.

Rozumiem. Myślałem, że może uda się przytłumić dźwięki otoczenia dzięki oprogramowaniu BLUE VO!CE. To nie ma sensu kupować Yeti Orb, bo jak tak słucham nagrania głosowe w recenzjach Orba, to mój głos będzie bardziej "przytłumiony" względem Seirena Mini, nawet przy bliższym dystansie.

Swoją drogą, napisałeś, że Seiren V3 Mini wydaje się OK. Też masz wrażenie, że jednak V3 troszkę bardziej nagrywa "przytłumiony" głos, gdy "oryginalny" Seiren Mini bardziej nagrywa "czysty" głos? Może to przez design kapsuły, bo umieścili tam przycisk na czubku.

Przy okazji. Podobno włączenie opcji DACa "disable all enhancements" w ustawieniach dźwięku Windowsa korzystnie wpływa na jakość dźwięku i rozwiązuje problemy z audio, choć osobiście, raczej nie usłyszałem zmian.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najlepsze słuchawki do taktycznych gier FPS (dla kolegi) - Mercury3 - 04-02-2024, 04:48 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
5 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.