03-14-2024, 07:31 PM
(03-02-2024, 09:23 PM)Hya napisał(a): Wydaje mi się, że ALC1200 będzie ciągle gorszy od DFR, ale to tylko takie moje przypuszczenia bo nie testowałem nigdy ALC1200... gamingowe mobo nie oznacza, że ma jakąś super kartę dźwiękowa.
Też mi się tak wydaje że u Beyera wszystkie te szare nauszniki są wygodniejsze, myślę, że to jakiś inny materiał w nich jest używany.
Kolega dziękuje za pomoc. Na pewno kupi DFR i Beyery, choć jeszcze zastanawia się między 32 a 80 Ohm, ale to już jego decyzja.
Co do mikrofonu, to jednak stwierdził, że Modmic jest za drogi, więc może zdecydować się na stojący, ale chce jakiś kompaktowy. Poleciłem mu domyślnie Razer Seiren Mini, ale teraz wyszedł Razer Seiren V3 Mini. Wiesz może, jak V3 wypada względem starszej wersji?
FAQ Razera opisało, że:
Q: "What is the difference between the Razer Seiren V3 Mini and our previous model?"
A: "The Razer Seiren V3 Mini features a new tap-to-mute function, advanced audio customization, and an improved bit sampling rate".
Natomiast recenzenci odpisują, że V3 jest po prostu lepszy, ale pytanie, jak jest z ich obiektywizmem i rzetelnością recenzji :P