04-24-2021, 04:26 PM
Mysz doszła, jest świetna. Po pierwszym chwycie czułem się jakbym w ręce miał Alcora. Materiał z którego wykonano myszkę bije na głowę "pierwowzór". Tryb bezprzewodowy działa bez opóźnień i zarzutów. Jest to najlżejsza mysz jaką kiedykolwiek miałem w ręku.
Minusy:
- Przyciski boczne są za małe i wykonane z dość kiepskiego materiału ale za to są pewnie osadzone (w przeciwieństwie do Alcorowych)
- Mysz jest niższa i nieco mniejsza od Alcora, wymaga to nieco zmiany chwytu gdyż inaczej mały palec szura po podkładce
- Kabel usb-C bardzo ciężko wchodzi w port ładowania wręcz wymaga siły aby go tam wepchnąć
Minusy dla niektórych:
- Możliwość zmiany dpi dopiero po podniesieniu myszki
- Brak ledów na myszce
- Brak oprogramowania i tylko 4 nastawy DPI
Jeśli ktoś z redakcji myszkę chciałby przetestować zapraszam do kontaktu, mysz mogę wypożyczyć na testy za darmo, jedyny warunek to pokrycie kosztów wysyłki :)
Minusy:
- Przyciski boczne są za małe i wykonane z dość kiepskiego materiału ale za to są pewnie osadzone (w przeciwieństwie do Alcorowych)
- Mysz jest niższa i nieco mniejsza od Alcora, wymaga to nieco zmiany chwytu gdyż inaczej mały palec szura po podkładce
- Kabel usb-C bardzo ciężko wchodzi w port ładowania wręcz wymaga siły aby go tam wepchnąć
Minusy dla niektórych:
- Możliwość zmiany dpi dopiero po podniesieniu myszki
- Brak ledów na myszce
- Brak oprogramowania i tylko 4 nastawy DPI
Jeśli ktoś z redakcji myszkę chciałby przetestować zapraszam do kontaktu, mysz mogę wypożyczyć na testy za darmo, jedyny warunek to pokrycie kosztów wysyłki :)
|Ninjutso Origin One X|SS QcK Large|RAZER Ornata Chroma|HyperX Cloud II Wireless|