10-11-2020, 07:02 PM
Witam, chciałbym wymienić swoją aktualną podkladke SS Qck+.Będę wdzięczny za wszystkie porady i sugestie :)
zastanawiałem się nad :
-Dreammachines DM Pad
-Zowie ale nie wiem ktora vedzie dobra do moich potrzeb :/
-Logitecha G240 lub cos lepszego
-Roccat Taito
zastanawiałem się nad :
-Dreammachines DM Pad
-Zowie ale nie wiem ktora vedzie dobra do moich potrzeb :/
-Logitecha G240 lub cos lepszego
-Roccat Taito
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) Dream machines fps1
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?SS qck+ może być o podobnych parametrach lub lepsza jakosciowo i leciutko szybsza
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):materiałowa
- jaki rozmiar by Cię interesował:duża albo xxl
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:tak lecz wolałbym dopłacić i mieć spokój na dłużej
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:pod fpsy, głównie gram w csa ( od 20 lat :)) dlatego zależy mi na nim oczywiście siegam po inne fpsy valorsnt cod czy też nawet apex ale główna grą niech będzie cs go
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce?nie
- maksymalna cena za podkładkę? 300 zł
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) nie mam
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu: