• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobór myszki :)
(07-29-2015, 11:05 AM)t4co napisał(a): Wg mnie to DA i Rival mogą być za duże na twój chwyt, nie wiem czemu chcesz tak duże myszki. Jak dla mnie to i V7 jest taka dosyć klockowata i do fingertipa to nadaje się równie dobrze jak żelazko... Dłoń masz dosyć standardową, nie za dużą dlatego powinieneś rozważać mniejsze myszki, bardziej poręczne. To co opisujesz z V7 to standard dla tych myszek  ;]. Pokażesz jak jest na prawdę na youtubie z tym sensorem to  ktoś to minusuje - https://www.youtube.com/watch?v=RTgMIqN0kkc

Rozważ Zowie ZA13, EC2-A, Kone Pure Military. Wydaje mi się, że będzie Ci na takich znacznie wygodniej.

Dzięki za polecenia myszek, jednak też mi zależało, żeby ta cena to było 250zł albo wliczając koszt przesyłki albo żebym mógł ją odebrać w jakimś sklepie, tak jak mają to na przykład w Euro RTV, dlatego patrzyłem na te nieco tańsze, żeby był ten margines na wysyłke. Drugą kwestią jest fakt, że w przypadku Kone'a nie jestem jakiś przekonany, bo miałem akurat okazję ją testować, trzymać i pograć i coś mi w niej nie pasowało, ale nie wiedziałem co, po prostu nie było dla mnie komfortowo. Co do Zowie to czytając wasze recenzje o ZA miałem rozkmine czy nie będę miał tego problemu z rozmiarami, bo była tam jakaś mowa, że FK bardziej uniwersalne, a na ZA trzeba nieco bardziej uważać z doborem rozmiarowym. EC2-A natomiast nie mogę jakoś zbytnio rozgryźć, mało o niej się doszukałem. Z Deathaddera się wycofałem z racji na jego słabą wytrzymałość konstrukcji. Rival mnie jakoś urzekł ceną w stosunku do tego jak jest wykonany i dlatego cały czas nad nim myśle. Myszkę i tak kupię w dalszej przyszłości, dopiero jak ta na prawde już będzie sprawiała, że nią zaczne rzucać. Szukam dlatego strzału w dziesiątkę.
Wiem, że jakoś wymagam w pewien sposób dużo uwagi, ale czy dałoby się jakoś "otrzymać" jakąś nieco bardziej szczegółową analizę, która myszka byłaby dobra ? :x
PS: Szczerze nie jestem pewien czy ja w końcu używam Fingertipa czy Palma, czy mieszanki, bo samą grafiką jest to ciężko stwierdzić będąc szczerym. Dodając do tego fakt, że jak mówisz Blood V7 rzeczywiście jest klocem, może po prostu trzymam ją tak jak mogę, a ewentualny chwyt by się wyrobił z innym gryzoniem.
PS2: Odnoszę wrażenie, że chyba jednak palm, a nie jakiś fingertip. Sorki za wprowadzenie w błąd :x
[Obrazek: AIUey9u.jpg]
[Obrazek: JU4Elrs.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Dobór myszki :) - repchi - 07-29-2015, 01:21 AM
RE: Dobór myszki :) - t4co - 07-29-2015, 11:05 AM
RE: Dobór myszki :) - repchi - 07-29-2015, 12:51 PM
RE: Dobór myszki :) - VeeKing - 07-29-2015, 07:47 PM
RE: Dobór myszki :) - Hya - 07-29-2015, 09:58 PM
RE: Dobór myszki :) - repchi - 07-29-2015, 10:16 PM
RE: Dobór myszki :) - Hya - 07-29-2015, 10:28 PM
RE: Dobór myszki :) - repchi - 07-29-2015, 10:47 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.