06-29-2020, 11:38 AM
XeXu - niezła lektura i kopalnia wiedzy jak zawsze :D Właśnie z tym trafieniem myszki bez wad jest ciężko. Aż dziwne, że nie zatrudnią kogoś na kontrolę jakości, przecież wystarczy kilka osób takich jak ja i od razu wszystkie wady wykryją :D Tak właśnie polecacie często tego Razer Viper Mini, aż nie wiem co myśleć o nim, bo do Razera mam uprzedzenie, jak kiedyś po kilku dniach ich nowa myszka się zepsuła. A jakiś czas temu testowałam ich modele i tak średnio było. Może warto dać im szansę, skoro tak polecacie. Tylko patrzę, że droga, 250 zł kosztuje, to ja poczekam aż potanieje lub jak coś wyjdzie tańszego, bo to jednak spory wydatek. G102 kosztuje 100 zł i tutaj wiem co mogę się po niej spodziewać, mała, lekka, zwinna, znam jej wady i zalety. A po Razer nie wiadomo czego się spodziewać. Będę chciała ją obmacać w sklepie, jeśli ją zauważę :)
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.