Pytanie które ATH :). Mówi się czy też piszę że scena dźwiękowa to najważniejszy czynnik jak mowa o grach FPS z czym kompletnie się nie zgadzam. Tak scena to ważny aspekt ale na sama ona tylko wszystko co się na nią składa(holografia, separacja, pozycjonowanie, kształt). Piszę o tym ponieważ otwarte modele ATH które testowałem siłą rzeczy mają większą scenę z powodu bycia słuchawkami otwartymi. Ale MMX 300 są zbudowane na bazie przetworników Tesli, scena jak na zamkniete słuchawki jest bardzo dobra, jej kształt jest naprawdę dobry(szerokość, głębia, wysokość) pozycjonowanie precyzyjne. Dodatkowo MMX 300 mają dość sporo wysokich tonów co za tym idzie każdy szczegół usłyszysz bardzo dobrze. Naprawdę świetne słuchawki i w każdym FPSie sprawdzą się rewelacyjnie. Można napisać że będzie pozamiatane :).
Trzeba też liczyć się z tym że zbyt rozdmuchana scena może zdystansować brzmienie(AKG K701).
Edit: Ja ostatnio sobie kupiłem dokanałówki TinAudio T2 by mieć coś małego mobilnego i fuck me to jak się sprawdzają w grach mnie oszołomiło. Pozycjonowanie świetne, separacja między planami świetna i nawet nie przeszkadza to że scena nie może się równać z słuchawkami pełnowymiarowymi zamkniętymi czy też otwartymi. Ale na dzień dzisiejszy są to moje nr 1 do gry w PUBG czy Squada :D
Trzeba też liczyć się z tym że zbyt rozdmuchana scena może zdystansować brzmienie(AKG K701).
Edit: Ja ostatnio sobie kupiłem dokanałówki TinAudio T2 by mieć coś małego mobilnego i fuck me to jak się sprawdzają w grach mnie oszołomiło. Pozycjonowanie świetne, separacja między planami świetna i nawet nie przeszkadza to że scena nie może się równać z słuchawkami pełnowymiarowymi zamkniętymi czy też otwartymi. Ale na dzień dzisiejszy są to moje nr 1 do gry w PUBG czy Squada :D