• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka do myszki
    • jaką obecnie używasz myszkę zamierzam kupić hyperx pulsfire surge sensor pixart 3389 lub ryzer deadadder elite pixart 3389 oby 2 optyczne 
    • jaką masz  podkładkę posiadam podkładke Steelseries Qck  nie wiem co daje szybsza i wolna 
    • chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):materiałową 
    • jaki rozmiar by Cię interesował:400-450 mm
    • czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:Nie
    • wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:Nie mam pojecia zbytnio gram w FPS  MMO/RP i MOBA typu Lol , CS:GO raczej chyba raczej preferował bym średnio/szybką albo średnia możecie doradzić 
    • czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
    • maksymalna cena za podkładkę? ok 80 zł 
    • uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Chciałem coś kompatybilnego z hyperX  czyli może podkładki od nich też sie zastanawiałem ale są dwie speed i pro i nie wiem czym to się różni i jaki to ma wpływ na grę i nie wiem którą wziąść , jeśli ktoś by mógł wytłumaczyć mniej wiecej czym to się różni i która lepiej się sprawdzi w grach tego typu lub Ryzer ale oni strasznie drogie mają w stosunku do wielkości .
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Podkładka do myszki - paker - 12-10-2019, 06:58 PM
RE: Podkładka do myszki - Hya - 12-27-2019, 08:56 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.