07-20-2015, 08:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-20-2015, 08:46 PM przez cesarz cyberprzestrzeni.)
Cytat:Nie mają czegoś takiego jak w Taito, że ciut inaczej się myszka porusza po osi Y? Podkładka ma być szybkaTrudno odpowiedzieć, ponieważ taito jest wolną podkładką i nie wiadomo czy w końcu ma być szybka czy taka jak taito. Nie wiem czy coś się zmieniło pod względem wytrzymałości taito (wątpię, mam 2 podkładkę taito z przed półtora roku i materiał jest identyczny jak w starszej), ale jest to jedna z bardziej wytrzymałych podkładek, obie goliathus i qck bedą miały zdecydowanie krótszą żywotność. Spróbuj jednak włożyć ją pod prysznic, nasmarować płynem do prania i spłukać, przynajmniej zobaczysz, czy faktycznie się wytarła i musisz poszukać czegoś wytrzymalszego, czy jest tak jak mówię i wystarczą obszyte boki. Ja swoją podkładkę przecieram miękką szmatką 3-4 razy w tygodniu gdy korzystam regularnie, a mniej więcej co 2 miesiące piorę, jeżeli jej nie czyściłeś, to nic dziwnego, że zbierał się brud.